Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mikorra várható a GTA V...

Mikorra várható a GTA V megjelenése PC-re?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs

Itt egy link a trailerről. Nagyon tutkó kis játéknak tűnik :)

De a rockstargames honlapján sehol sem találtam megjelenési dátumot.

Plusz kérdés az, hogy PC-re mikor jöhet ki? mert először konzolra dobják ki ezeket a játékokat mert azok a *********ok akik csinálják a konzolokat, gondolok itt ikszboksz meg pléjsztéjsön (direkt írom így :D) lefizették a játék készítőket, hogy először a konzolokra dobják ki csak, hogy vegyék meg a játékok miatt a konzolokat.. hát én így is inkább várok mert nem fogok konzolra pénzt kidobni amikor jobb a PC meg erősebb is ami nekem van bármely konzolnál..

Szóval, Mikorra várható a játék PC-re? :)

2011. nov. 10. 19:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tudom :P. Poénnak írtam
2021. ápr. 22. 13:33
 22/25 anonim ***** válasza:

Megvetted a játékot?

Még játszod?

Milyen konfigon játszol, ha még játszod a játékot?

2021. júl. 7. 16:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Ezen kívül miket játszol gépen?
2021. júl. 7. 16:37
 24/25 A kérdező kommentje:

Nem vettem meg. nCore-ról leszedtem, de ennek már legalább 5-6 éve.

Nem jön be annyira a GTA már.. számomra elvesztette azt a varázsát, amit a III, Vice City, San Andreas még tudott, bár tény, hogy a mai 13 éveseknek (feltehetően valós célpiac, hiába 18+ játék..) jó az irány, nekem érettebb fejjel nem.

Amikkel játszom inkább: Autós szimulátorok, Dirt Rally 2.0, Richard Burns Rally moddal, Assetto Corsa Competizione, BeamNG drive.. esetleg Far Cry-ok még, az bejön azért.

2021. júl. 14. 11:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Köszi a választ!
2021. júl. 14. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!