Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mikorra várható a GTA V...

Mikorra várható a GTA V megjelenése PC-re?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs

Itt egy link a trailerről. Nagyon tutkó kis játéknak tűnik :)

De a rockstargames honlapján sehol sem találtam megjelenési dátumot.

Plusz kérdés az, hogy PC-re mikor jöhet ki? mert először konzolra dobják ki ezeket a játékokat mert azok a *********ok akik csinálják a konzolokat, gondolok itt ikszboksz meg pléjsztéjsön (direkt írom így :D) lefizették a játék készítőket, hogy először a konzolokra dobják ki csak, hogy vegyék meg a játékok miatt a konzolokat.. hát én így is inkább várok mert nem fogok konzolra pénzt kidobni amikor jobb a PC meg erősebb is ami nekem van bármely konzolnál..

Szóval, Mikorra várható a játék PC-re? :)

2011. nov. 10. 19:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
fú én nagyon várom :D
2012. nov. 11. 23:03
 12/25 anonim válasza:
100%

én még csak annyit fűznék hozzá hogy eredetileg a gta-t nem konzolokra gyártották, mivel az első rész is PC-re jelent meg 1997-ben. És szerintem bűn hogy sok részét csak konzolokra csinálták meg, mert szerintem mindenki várta az újabbnál-újabb részeit PC-re mivel azon indult el ez a játék. Én nagyon nagy GTA fan vagyok és minden részét vártam, hát csalódás volt mikor egyes részek csak konzolokra jelentek meg. Remélem ez a rész lesz PC-n!!!

E szerint lesz PC-re: [link]

2012. nov. 16. 11:08
 13/25 isti910802 válasza:
73%
Melyik részeket adták ki csak konzolokra a Liberty City Stories és a Vice City Stories kivételével? Mert én egyet sem tudok.
2013. jan. 2. 20:40
 14/25 anonim válasza:
81%
2013. szeptember 17-én jelenik meg. Platform: XBOX 360, PS3, PC.
2013. márc. 20. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

A Rockstar Games már publikálta a GTA V hivatalos megjelenési dátumát, ami nem más, mint 2013. szeptember 17.

[link]

2013. márc. 30. 02:04
 16/25 anonim ***** válasza:
55%
PC-re 2013 szeptember 17-re fog kijönni.
2013. máj. 10. 09:39
 17/25 anonim válasza:
100%
Bocsi nagy torrent fejek rossz hírem van számotokra de hivatalosan a rockstar nem erőstítette meg hogy a GTA 5 kifog jönni PC-re a konzolos verzió 2013.9.17 én jön a boltokba ha lesz PC s verzió minimum 1 éves késésel de megérteném a rockstart ha nem hoznák ki pc re annak semmi értelme nincs hogy letöltsétek
2013. aug. 14. 15:42
 18/25 A kérdező kommentje:
és annak van értelme, hogy van egy minden játékot jól vivő gépem és dobjak ki kb 60 ezer forintot feleslegesen egy szarra ami messze nem viszi olyan jól a játékot mint a gépem és csak a helyet foglalja és még játszani sem olyan jó rajta mint egér+klaviatúrával? Eddig a GTA-kat mindig megvettem.. egyedül a gta-kat. Ezt is szintén megvenném mint az összes előbbit. Ha nem akarnák, hogy le töltsék netről akkor inkább gondolkodnának a feltörés nehezítésén. Hawx 2-őt érdekes jó ideig nem tudták feltörni, és még most sem biztos, hogy fel van törve. Ahogy nézem ncore-n fent sincs a hawx 2...
2013. aug. 14. 19:58
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
Már rég kijött
2021. ápr. 21. 14:37
 20/25 A kérdező kommentje:
Ez meg egy annál is régebbi kérdés... nézd már meg a dátumot...
2021. ápr. 21. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!