Mikorra várható a GTA V megjelenése PC-re?
http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs
Itt egy link a trailerről. Nagyon tutkó kis játéknak tűnik :)
De a rockstargames honlapján sehol sem találtam megjelenési dátumot.
Plusz kérdés az, hogy PC-re mikor jöhet ki? mert először konzolra dobják ki ezeket a játékokat mert azok a *********ok akik csinálják a konzolokat, gondolok itt ikszboksz meg pléjsztéjsön (direkt írom így :D) lefizették a játék készítőket, hogy először a konzolokra dobják ki csak, hogy vegyék meg a játékok miatt a konzolokat.. hát én így is inkább várok mert nem fogok konzolra pénzt kidobni amikor jobb a PC meg erősebb is ami nekem van bármely konzolnál..
Szóval, Mikorra várható a játék PC-re? :)
én még csak annyit fűznék hozzá hogy eredetileg a gta-t nem konzolokra gyártották, mivel az első rész is PC-re jelent meg 1997-ben. És szerintem bűn hogy sok részét csak konzolokra csinálták meg, mert szerintem mindenki várta az újabbnál-újabb részeit PC-re mivel azon indult el ez a játék. Én nagyon nagy GTA fan vagyok és minden részét vártam, hát csalódás volt mikor egyes részek csak konzolokra jelentek meg. Remélem ez a rész lesz PC-n!!!
E szerint lesz PC-re: [link]
A Rockstar Games már publikálta a GTA V hivatalos megjelenési dátumát, ami nem más, mint 2013. szeptember 17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!