Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan "program" amivel...

Van olyan "program" amivel tudom látni ha valaki Rejtve jelentkezik be MSN-re? !

Figyelt kérdés
Ha igen mi a neve és honnan lehet letölteni?
2009. máj. 6. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

Szia..

Csak anyit szeretnék ehhez hozzá fűzni,hogy nekem is van discovery-m és nekem furcsa módon csak plus-szal müködik.Amugy igen van ennek a discovery-nek sok fajta funkciója mint pl több msncim egyszerre való futtatása..

Amugy én is kerestem olyan progit ami megmutatja a rejtett embereket msnen de nem talátam..engem is érdekelne..

de ha tudod müködik..nekem leirhatnád ide hogy csináltad..

a discoveryben ilyet nem találtam..

2009. máj. 8. 07:57
 12/25 anonim válasza:
55%
szerintem a legegyszerűbb megoldás az, ha kiírod msnre, hogy aki rejtve van azt letiltom ;)
2009. máj. 8. 11:36
 13/25 A kérdező kommentje:

azt nem értem hogy aki nem tudja a választ minek ír hülyeséget hogy "ilyen nincs"

szánalom

2009. máj. 8. 13:11
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Msn Discovery
2009. máj. 8. 18:52
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
Az a szánalom,hogy bedőlsz mindenféle marhaságnak.Meg az,hogy azzal foglalkozol,ki van bejelentkezve rejtve.
2009. máj. 8. 19:11
 16/25 anonim válasza:
94%
Persze hogy van. :) Legjobb tudomásom szerint a Miranda ilyen (habár én nem tudom használni, évfolyamtársam mindig tudja ha rejtve vagyok ;)), az aMSN nevű progival pedig azt is láthatod, hogy az illető listáján vagy-e. :)
2009. máj. 9. 08:47
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
Haználjatok aMSN-t. Ahhoz nem kell semmit pluszba feltenni és mutatja, hogy ki törölt ill tiltott le :)
2009. máj. 9. 09:36
 18/25 anonim ***** válasza:
72%
Azt,hogy a listáján vagy-e,azt látod.Azt szinte mindegyik kliens meg tudja mutatni,a microsoftos msn is.De nem azt mutatja,hogy törölt-e a partner,hanem azt,hogy te törölted-e.
2009. máj. 9. 10:20
 19/25 anonim válasza:
78%
én azt csináltam, hogy akiről tudom hogy rejtve jelentkezik be, annál beállítom h legyen zene pár másodpercig, és az akkor is szól ha rejtve jelentkezik be....nem fontos egy külön program hozzá...szerintem.
2009. máj. 9. 10:22
 20/25 A kérdező kommentje:
milyen miranda?? úristen! discovery a legjobb a sunyiságokhoz
2009. máj. 9. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!