Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan "program" amivel...

Van olyan "program" amivel tudom látni ha valaki Rejtve jelentkezik be MSN-re? !

Figyelt kérdés
Ha igen mi a neve és honnan lehet letölteni?
2009. máj. 6. 16:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%
nincs ilyen
2009. máj. 6. 16:57
 2/25 A kérdező kommentje:

nincs ilyen nincs ilyen dehogy nincsen!!!

épp most töltöttem le a www.msn-ed.hu oldalról és MŰKÖDIK!!!!

Itt a válaszadók többsége mindig csak annyival elintézi hogy nincs ilyen nem létezik...:@

Így higgyen nektek az ember a 100% hasznosra értékelt válasszal, hát gartulálok! :)

2009. máj. 6. 17:05
 3/25 anonim ***** válasza:
56%
egész pontosan mit töltöttél le? mert megnéztem a linket de én sehol nem találom azt a programot ami a rejtett embereket mutatja meg...
2009. máj. 6. 17:33
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező: ha ennyire okos vagy, akkor miért nem használod előbb inkább a google-t, ahelyett hogy a felesleges kérdéseiddel fárasztod a jó népet...
2009. máj. 6. 17:43
 5/25 anonim ***** válasza:
29%

HOGY NE LENNE EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!

Feltesztek egy plust, meg egy discoveryt, és látjátok hogy rejtve van bejelentkezve, ugyan úgy jelzi mikor bejelentkezik, mint akár melyik elérhető partnert, sőt még azt is meg lehet nézni vele hogy hányas verziójú msn-t használ a partnered..stb..tegyétek fel..

2009. máj. 6. 18:39
 6/25 anonim ***** válasza:
14%
google-be keress mert en is ott kaptam :)
2009. máj. 6. 21:45
 7/25 A kérdező kommentje:
discovery a neve de nem kell hozzá plus!
2009. máj. 6. 21:59
 8/25 anonim ***** válasza:
68%
Nem akarlak elkeseríteni,de a discovery nem működik.Ez a funkciója nem.Kipróbáltuk haverommal,és bejelez tévesen is.Ennyit erről.
2009. máj. 6. 23:18
 9/25 A kérdező kommentje:
Persze... én is ezt mondanám!...
2009. máj. 7. 21:25
 10/25 Hintalow ***** válasza:
73%

Én arra lennék kíváncsi, hogy miért olyan fontos valakinek, hogy megtudja, letiltották, -e. Ha valaki annyira gyökér/unalmas/szerencsétlen, hogy beszélni sem akarnak vele, akkor mit kell erőlködni?

Szépen bele kell nyugodni, és nem fáj annyira :)

2009. máj. 7. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!