Ez nem fura egy kicsit, hogy a gyerekek egyre hamarabb kezdenek gépezni? Mi lesz ebből?
Azt, hogy született kocka! :D
Én februárban leszek csak 21, számítógépet először az általános iskola első osztályában láttam, számtech órán. Azokon még DOS futott, no meg Norton Commander - máig emlékszem, hogy Alt+F1-el kellett kikeresni az I: meghajtót és úgy lehetett Mariozni meg Doomozni.
Továbbá volt szerencsém sárgakazis konzolokhoz, jó sokhoz, később volt PlayStation, Dreamcast, N64, illetve havernál sokat játszottunk AMIGA 500-on, de saját gépem csak 2005-ben lett.
Azóta kocka lettem, a következő gépeim már magam építettem. (az első Tesco-s celeron volt)
:)
Ilyen világ ez, na!
hát a nénikédet hogy általános elsőben kaptál gépet, én gimi elsőben kaptam először sajátot T.T már bocsánat :D nem megsérteni akartalak. de tényleg.
amúgy tényleg. ilyen 4-5 éves gyerekek már az oviban arról beszélgetnek szerintem, hogy milyen pályákat csináltak meg az xy játékban, miközben a piros háromszöget a kék négyzet helyére nyomkodják. félelmetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!