Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gyenge gépre milyen vírusírtót...

Gyenge gépre milyen vírusírtót rakjak? FELPONTOZLAK!

Figyelt kérdés

Ma vagy holnap újrarakom a régi gépem, csak nem tudom milyen vírusírtót rakjak fel?

1. Olyan kell ami nem fogja le a gépem "annyira".

2. Automatikusan frissítse magát.

AVG Internet Security-ről mi a véleményetek?

2011. okt. 3. 16:01
1 2
 11/17 Prester John válasza:
Az AVIRA is tökéletesen bevált gyenge teljesítményű gépeken, 512 MB RAM alatt se fogta vissza a gépet, igaz nem is vizsgál annyi mindent mint az AVAST, bár tapasztalat, hogy nincs is mindegyik rezidens vizsgálatára szükség. Az újabb gépeken én is AVAST-ot használok egyébként. Az AVAST egyik legjobb funkciója (máshol nincs, vagy körülményes) a 'boot scan', vírusoknak erősen kitett gépen (felhasználón:) nagyon hasznos. A NOD és az AVG ne kerüljön szóba!
2011. okt. 3. 16:44
 12/17 mate0117 ***** válasza:

lassú gépre AViRA-t rakj....

angol mondjuk de nem eszi a ramot...

2011. okt. 3. 17:02
 13/17 anonim ***** válasza:
avira vagy avast.AVG-t feltettem 1 (1gb RAM-os) netbookra 10 másodperceket kellett várni 1 program megnyitására.
2011. okt. 3. 17:10
 14/17 anonim ***** válasza:

lassú gépre ne rakj semmit!

gondolom úgysem főgépnek használod, így ajánlhatom a hálózati víruskeresést is, vagy a linuxot.

2011. okt. 3. 17:10
 15/17 The Nuke ***** válasza:
84%

Se avast, se Nod, se semmilyen ilyen hülyeséggel ne foglalkozzál!

Lefogják a géped... MEg szerintem nem is jók!

Feljebb láttam valakinél, Microsoft Security Essentials.

Na az kell neked.. :) Gyors, beolvad a vindózba, és még jó is! Ugyan az a működési elve, mint a többinek! VBR

Amúgy meg ne pontozzá! :D

De le viszont végképp ne!

2011. okt. 3. 17:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Utolsó: pontozva :D

Köszi a kommenteket!

2011. okt. 3. 18:37
 17/17 jani1987 válasza:
Ha azt nézzük, hogy melyik fogja a legkevésbé, akkor meglepő módon a Webroot az a mi neked való. Gondolj bele. A telepítés mérete 5 mega sincs, és ugyancsak 10 mega alatt van a "fogyasztása". Vagy a másik az Avira, ami bár kevésbé favorizált, de mégis elmegy a gyenge gépeken is.
2012. márc. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!