Gyenge gépre milyen vírusírtót rakjak? FELPONTOZLAK!
Figyelt kérdés
Ma vagy holnap újrarakom a régi gépem, csak nem tudom milyen vírusírtót rakjak fel?
1. Olyan kell ami nem fogja le a gépem "annyira".
2. Automatikusan frissítse magát.
AVG Internet Security-ről mi a véleményetek?
2011. okt. 3. 16:01
2/17 anonim válasza:
Így igaz,az avast free a legjobb.
3/17 A kérdező kommentje:
Esetleg az AVAST-on kívül? Nincs semmi bajom az avastal csak mintha visszafogná egy kicsit a gépem.
2011. okt. 3. 16:06
4/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Az Avast-ot 1 évig használhatod ingyen, csak egy űrlapot kell kitölteni. Frissíti magát, gyors program. Gyengébb gépekre jó megbízható stb. Az AVG Internet Security jóval lassabb, én személy szerint nem szeretem.
5/17 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy AVAST lesz. Köszi. Ment +1. Várom még a válaszokat azért! :)
2011. okt. 3. 16:09
6/17 anonim válasza:
Esetleg Microsoft Security Essentials ami ingyenes, frissíti magát és naprakész. Eset nod32-őt nem ajánlom borzalmasan lassú illetve egy idő után megeszi a gépet, belassul.
7/17 anonim válasza:
hát nod 32 semmi képp se...nekem elégvolt a próbaverzióból 2 nap,le is szedtem a fenébe...
8/17 anonim válasza:
Én eddig nortont, nod 32-t és avastot használtam, de nekem egyedül az avast jött be:/ norton túl sok mindent észlelt vírusnak és mellé még ilyen hülye üzeneteket is küldözgetett. A nod32-re meg azt tudom mondani én is mint az egyik előbbi válaszoló, hogy ha sokáig használod belassítja a géped:S. Szerintem Avast legyen, arról csak jókat tudnék mondani az autómatikus frissítés és a védelem szintjének a terén is!
9/17 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges, hogy AVAST lesz a befutó. :) Ment +1 mindenkinek! Jöhetnek még válaszok.
2011. okt. 3. 16:24
10/17 anonim válasza:
Ne rakj fel semmit, garantáltan az a leggyorsabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!