Miért sz*rozzák le olyan sokan a nod32 vírusirtót?
Azért, hogy nőjön az e-penisük :D Nagyon nincs erre igazán válasz. Fals riasztásokat mondanak patchre pl. , de igazából az heuriszikától függ, észreveszi, hogy az egyik program változtatna egy másik program kódján. Ez alap vírus viselkedés.
Jó az, van jobb is. Lesz ez is újra a legjobb.
Azt használsz amit jól esik. Én az ingyenesekkel is elégedett vagyok (avast van fent, de előtte nodoltam). Ha serialz.ws meg ilyen hülye oldalakra nem mész, vírust sem kapsz igazából.
"IE szar"
Igen, szar, mert nem követi a webes szabványt, a programozók rémálma.
"a Windows az winfos"
Hát jah, bár lehet javítottak már rajta 3éve, amióta nem használtam.
"WMP egy lom"
Az mi ? :)
Ha nem használsz Windowst, akkor minek nézed a NOD-al kapcsolatos kérdést?
IE: Te biztos programozó lehetsz, és tele vagy rémálmokkal.(mondom, hogy divat leszólni)
WMP.-Windows Media Player: a ":)" szerint tudod miről van szó...az a W7 óta egy faxa kis médiajátszó.
Hogy védjem az előttem szólót, az IE tényleg szar volt (még most is eléggé gáz, de jobb).
Köpött a szabványokra és, workaroundolni kellett és kell, hogy a weblapod ami szabvány szerinti, úgy nézzen ki rajta, mint a másik 4 böngészőn.
A win meg kinőtte a kékhalálos korszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!