Miért sz*rozzák le olyan sokan a nod32 vírusirtót?
Kedves előző, tessék kussolni olyanban amihez nem értesz. Senkit sem érdekel a trollkodásod. Utálom az olyat aki még egy hello worldot se kódolt le, és megmagyarázza a dolgokat.
Szabványok azért vannak, hogy betartsák. Senkinek sincs kedve egy hülye miatt szenvedni, ez a hülye most az MS IE.
Egyáltalán nem vagy kompetens a témában, halvány lila gőzöd sincs az egészről. Miért vitatkozol, ha nem értesz hozzá?
Az összes webes szabványt a w3c (world wide web consortium) tartja kézben.
Itt láthatod a tagokat: [link]
Még az MS is a tagja ilyen apróságok mellett, mint az Intel,Adobe,..., bár az IE ettől még szar. Példaként amit nem tart be: html4.01, xhtml és van ez a fenséges teszt is: [link] Próbáld ki IE-ben és nem IE-ben...
Én pl nem rég csináltam egy olyat html+cssben, hogy FF,Opera,Chrome viszi hiba nélkül, IE-ben meg halott a dolog.
A témát lezártnak tekintem.
Na 100/100.és? Egy átlagos user szemszögéből közelítem meg a dolgot, akit nem igazán foglalkoztat az ACID Test, meg egyéb ezredmásodpercre mérés.
Még azt is aláírom, hogy teszteken biza lemarad a többitől.
Csak azt utálom, hogy valaki leszólja hozzáértés nélkül, mert valahol olvasta olyantól, aki épp ért a dologhoz, és spec. neki a véleménye negatív volt róla.
Na, bumm te pont értesz hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!