Milyen operációs rendszert használtok? FELPONTOZOK MINDENKIT!
Ubuntu 10.4
De nem sokára Arch Linux
Windowst itthon soha többet!
-Ubuntu 11.10 x86
-Windows 7 Ultimate x86
Windows Xp home edition sp 3.0
És, hogy miért?!!
Mert kis helyet foglal nem eszi meg a gépem felét a rendszerkövetelményével Így progikat is tudok futtatni.
Am a konfigom egy négymagos 2.5 ghz-es proci 2gb memó és 256-os nvidia kártya. De a win.7. szép a megjelenés de más egyéb funkció minek?? főleg 32-bit-es rendszeren hülyeség csak lasítja a gépedet hisz 1-2 gb ramot simán bezabál. ezért inkább 64-bitesnél jobb már ahol van 8gb vagy több ram is.
Nekem ez a véleményem. hogy a win.7 parasztvakittó program. egyszerű használatra feles ekkora gépigényű progi.
P4 2,66 GHz, 768Mb Ram, Ati 9250 vga: Ubuntu 10.04 LTS
Hogy miért? mert nagyon megutáltam az Xp-t, meg hogy egy-két hónappal telepítés után már használhatatlanul lassú volt... Na persze az Ubi sem csinál iMac-et a gépemből, de azért bőven használható a másfél éves telepítés és kb kinyírhatatlan (na jó, egyszer vagy kétszer sikerült, de nagyon sokat próbálkoztam! :P). Egészen megszerettem, bár vannak hibái, sokkal egyszerűbb karban tartani, és sokkal ritkábban is kell.
Más: meglepően sokan használnak valamilyen Linux-ot, ennek nagyon örülök. És annak is, hogy ilyen sokan meg vannak elégedve a Win7-tel.
A 1-es gépemen DOS-t
A 4-es gépemen windows XP
Az 5,1-esen Windows 7 Ultimate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!