Milyen programot használtok ami a felesleges fájlokat végleg kitakarítja a számítógépből?
Figyelt kérdés
Megvagytok elégedve vele? Mert nekem is erre lenne szükségem. Köszönöm a válaszokat előre is :)2011. aug. 28. 12:09
1/7 Jenci válasza:
Én a CCleaner-t.Az egyik legjobb.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
KCleaner
Kedves utolsó!
Itt nekem 4,21 GB szabad helyet takarítana meg. de ott vannak ilyen msnes dolgok is. akkor ott is mindent kitöröl partnerlistákat is? :O
2011. aug. 28. 12:42
4/7 anonim válasza:
Nem. De amiben nem vagy biztos, hogy micsoda, azt inkább ne jelöld be törlésre.
5/7 A kérdező kommentje:
letöröltem a feleslegeseket köszi. :)
De még azt szeretném megkérdezni, hogy a chrome-nál a gyakorikerdesek meg a citromail elmozdul és nem teljesen jön be az oldal. Ezt hogy tudnám kijavítani? Köszi a választ :)
2011. aug. 28. 13:18
7/7 anonim válasza:
total uninstall professional,Clean my pc register cleaner,
Vírtuális környezetnek ha nem biztos hogy telepítem meg Sandboxie hogy lássam mit csinál.Firefoxhoz Better privacy és előzmények törlése funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!