Hogyan tudom azt megnézni, hogy melyik program használja a törölhetetlen könyvtárat?
Már az összes létező programban megnéztem, hogy nem-e abba a könyvtárba menti. Ráadásul abban a könyvtárban csak egy szoftverrel dolgoztam, és a szoftveren belül semmi nem utal arra, hogy bármi is azt a könyvtárat használná. A chkdsk /f parancssori paranccsal se megyek sokra, mert azt írja, hogy a lemezt valami lemezkezelő program használja, és ez is képtelenség, mert ezt is végig bogarásztam. Neten több fórumban olvastam, utánajártam, de semmivel nem jutottam előrébb. A lemezt formázni sem tudom, nem engedi.
Egyes egyedül abban szeretnék tanácsot kérni, hogy létezik-e valami kis segédprogram, amivel meg tudom-e nézni, hogy éppen mi mit használ a gépemen.
Pontosaban kéne tudni
milyen windowsot használsz (bit, tipus,verzió)
mi enek a mappának a neve és a programnak ami használta
vírus irtot meg kém program irtot futathatsz
rendszer takaritot is futathatsz
rengeteg rendszermapa van és rendszerfájl amit a windows hasznal amugy
pontositanod kéne
iletve lehet csak jogosultságok nincsenek engedéjezve de ritka egy nem fontos programnál ez hogy nincs jogosultság engedélyezve adot mapához fájlhoz
Amugy van valami profi feladatkezelo ami minden kis aproságot kilistáz
melyik program miket használ ahogy kérdezted most nemtudom nevét de majd rákeresek
lehet ilyen egyszerü a neve: task manager pro? nemtudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!