Mit kene tennem? Surgos.
Egyik nap, mikozben neteztem, lenyitottam egy fulet, hogy kitallozzak egy oldalt es az alatta levo kedvencekbol veletlenul kitoroltem egyet. Eddig oke, de kesobb a a facebook-om atformalodott valamilyen teren. Gondoltam, megnezem a lomtarban, de onnan is torolhette valaki.. Hallottam egy Recuva nevu programrol, ami visszahozza, le is toltottem, probalkoztam, de nem talaltam semmit. Az is lehet, hogy rossz adatokat adtam meg.
Ez volt az egyik kerdes:
Milyen tipusu fajlokat szeretne visszaszerezni?
-kepek
-zene
-videok
-dokumentumok
-tomoritett
-egyeb (en ebben kerestem.)
Ez pedig a masik kerdes:
Hol voltak a fajlok?
-nem tudom pontosan
-a mediakartyamon
-a dokumentumaimban
-a lomtarban (itt kerestem.)
-egy meghatarozott helyen (ide be is kellett irni, hogy kb. hol)
Melyvizsgalattal is probalkoztam, de nem jott ossze..
Tudom, nem vagyok egy langesz, szoval nem kell a fejemhez vagni! Koszonom a segitseget! :)
Ha törölsz egy kedvencet, azt soha nem szerzed vissza. Nem lomtárazódik, teljesen törli a böngésződ.
A facebookra meg: töröld a böngészési adataid! (gyorsítótár, cookiek, mentett akármik, stb.)
G.
ui.: próbálj legközelebb minél érthetőbben fogalmazni, mert ez a kérdés kicsit katyvasz volt.
Ertem. Koszonom a segitseget.
Es igen, igy utolag visszaolvasva tenyleg zavaros. Legkozelebb jobban odafigyelek. Elnezest.:/ :)
A többit is töröld, amit írtam.
És ha semmi nem jó, rakd újra a böngésződ.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!