Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FoldingAtHome az mi? Mert...

FoldingAtHome az mi? Mert 100% a CPU Használatom! Légyszi help

Figyelt kérdés

FoldingAtHome fenn van a gépemen és nem tudom mi az! de 4× van fenn

-FoldingAtHome

-FoldingAtHome2

-FoldingAtHome3

-FoldingAtHome4

külömbözö mappákba !

ime egy kép róla : [link]

és itt egy kép a mappa tartalmáról! mind a 4be ugyan az van ! [link]

És zabálják a procimat mert folyamatosan 100% a cpu használatom. Uninstallálni nem tudom, feladat kezelőbe bezárom és ujra megnyitja magát, törölni nem engedi.

Emlékszem hogy felraktam valamihez de sajnos nem tudom mihez szeritnem valami játékhoz!

Valakinek valamien ötlete volna az eltávolitásra a FORMAT on kivül akkor szépen kérem hogy ossza meg velem!

Köszönöm

Tomy

2009. márc. 26. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:

1 próbát megér: Uninstall Tool programmal, Erőltetett eltávolítás (Shift+Delete). Eltávolítás előtt megtudod még nézni a Rendszerleíró bejegyzést(Ctrl+R), a Telepítési mappát(Ctrl+E), a Program veboldalát(Ctrl+W)

Uninstall Tool Letöltőhely: [link]

2009. márc. 26. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Vagy még így is megpróbálhatod eltávolítani (törölni).

[link]

2009. márc. 26. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A Folding@Home a Stanford Egyetem számítási kapacitását növelő otthoni alkalmazás.

A lényege: A Stanford Egyetemről "csomagok" érkeznek a számítógépedre, amelyeket a program elkezd elemezni. Ezek jellemzően DNS-láncok, és többek között az Alzheimer, a Parkinson, és a Huntington kórokra keresik a gyógymódokat.

Tehát nem haszontalan a program, hiszen a feles számítási kapacitásoddal járulsz hozzá ennek a sikeréhez.

Ez nem vírus, ezt te telepítetted és állítottad be (vagy valaki más, aki hozzáfér a gépedhez). Indítsd el a kezelőfelületét, majd állítsd le a programot. Ezt követően tudod törölni.

2009. márc. 26. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A linkelt mappában található FAH fájllal tudod a kezelőfelületét elindítani.

Start > Vezérlőpult > Programok hozzáadása, törlése részben is ott kell lennie az uninstalljának.

2009. márc. 26. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:

pontosan te telepítetedd még hozzá kiderült ebből az is hogy 90% esély van arra hogy ati magos Videokari van a gépedbe és a közelmultba telepítetted a driverét

pl az ati catalyst -et amikor telepíted ott alapértelmezettbe van beállítva a telepítése

2009. márc. 26. 18:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segitséget

a megoldás:

Csökkentet modba töröltem.

A progi amit az első irt nem rosz de sajnos az sem ismerte fel!

De köszönöm a gyors segitséget!

2009. márc. 27. 00:01
 7/10 anonim ***** válasza:

HI! Az első válaszadó vagyok. Örülök, hogy sikeresen meg tudtad oldani!

De, lenne egy kérdésem. Az Uninstall Tool-lal kapcsolatban. A "Rejtett" (HIDDEN) szoftverek megjelenítésénél… (ikonja: talpára állított, piros szegélyű háromszög, felkiáltó jellel)

sem mutatta a program jelenlétét? (Ott nézted?)

Ha válaszolsz, előre is köszi!

2009. márc. 27. 15:48
 8/10 A kérdező kommentje:

:) hát ez jó

ezzel nem néztem mert nem tudtam ...

De köszi a segitséget azért !!!

2009. márc. 28. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszod!

(Én ezért szeretem ezt az Uninstall Tool progit, mert ez a lehetőség is meg van benne, már mint a Rejtett szoftvereket is megmutatja).

2009. márc. 29. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:

jó hogy kivágtad az elérési útvonalakat....

Szerintem töröld (ctrl+shift)

2009. márc. 31. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!