Túl magas a CPU használatom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mikor bekapcsolom a gépem akkor még nincs semmi baj, de mire betöltődik akkor arra már 60%-100%-között mozog a CPU használatom, pedig nem csinálok semmilyen műveletet. Szerintem még az is ennek tudható be hogy a lomtáramat egyszerűen nem tudom kiüríteni, mert kiírja hogy "Elemek felfedezése" és nem csinál semmit. Ez eddig nem így volt. Mit tegyek?2010. dec. 18. 13:36
1/13 anonim válasza:
non-stop járatja a procit vagy csak indulásnál?
valószínű egyébként windows telepítéses a dolog
2/13 anonim válasza:
Tán meg kéne nézni a Feladatkezelőben, hogy mi a fittyfene okozza...
3/13 anonim válasza:
Cseréld le intelre! :D
A 7-et pedig xp-re :]
4/13 A kérdező kommentje:
3. válaszíró:
Nem win7-em van hanem Vistám, és a proci: AMD Phenom, 3000Mhz, 4 magos!
2010. dec. 18. 16:16
5/13 A kérdező kommentje:
Ja és az XP már egy kalap szart se ér, mert a nyáron megszűnt a frissítések kiadása az XP-hez, tehát így már könnyen sebezhetővé vált a rendszer! Inkább én tanácsolom hogy te rakj a tiédre másik o.p. rendszert! (Jó tanács!)
2010. dec. 18. 16:18
6/13 anonim válasza:
"mert a nyáron megszűnt a frissítések kiadása az XP-hez, tehát így már könnyen sebezhetővé vált a rendszer!"
Nem 2013-ig lesz frissítés, ha fent van az SP3.
Amúgy a Vista rosszabb, mint a 7.
Amúgy nézd meg, hogy rendben van e a proci hűtése. Ha elkezd melegedni, akkor leveszi a teljesítményt.
Továbbá víruskeresés sem árt.
7/13 A kérdező kommentje:
Vírus nincs rajt néhány napja ellenőriztem am nem tudtam hogy még vannak frissítések xp-re ma is tanultam vmit... Am én azé nem fogom letölteni a win7-et hogy hónapokig aktiválókulcsot keresgéljek a neten megvenni meg mégjobban nem fogom szval nem adok ki 20-25ezreket o.p. rendszerre...
2010. dec. 18. 16:53
8/13 A kérdező kommentje:
Am nem hiszem h rossz lenne a hűtése mert ez a gép tán 3 éves és még 1X nem volt szerelőnél...
2010. dec. 18. 16:55
9/13 anonim válasza:
Én voltam a 3.
Csak poénnak szántam, de végül is bejött :D
A 7 egy javított vista, így tényleg jobb nála. Szerintem is próbálj 7-et szerezni, ha már nem xp..
10/13 A kérdező kommentje:
Vmi jó tört verzió jó lenne... A vistám is tört és faszán mükszik...
2010. dec. 19. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!