Mi a teendő ha ezt írja ki a gépem bekapcsolásnál?
Amikor a gépem újraindítottam ezt adta ki(újraindítás előtt letöltöttem egy progit): "***STOP: 0x0000007B (0x81FD8A10,0xC0000032,0x00000000,0x00000000)
Ha első alkalommal látja a leállási hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ez a képernyő ismét megjelenik, akkor a következő lépéseket hajtsa végre:
Futtasson egy vírusellenőrző programot. Távolítson el minden újonnan telepített merevlemezt vagy mvl. vezérlőt. Ellenőrizze hogy a merevlemeh megfelelően van e konfigurálva valamint hogy jól le van e zárva. A CHKDSK /F parancs futtatásával ellenőrizze a merevlemez épségét , majd indítsa újra a gépet.
A leállási hibával kapcsolatos további infókat a bevezető ismeretekről szóló kézikönyvben talál."
Nah tehát 2x-ra is mikor újraindítottam a gépet akk is ezt írta ki. És hogy.tok egyátalán bejutni a gépbe? Mert ennek felét se értem. Pls vki magyarul leírná lépésről lépésre h mit csináljak?
Nah ezt az iso fájlosat kiírtam cd-re és elindítottam a gépet. Beraktam a cd-t és ezt írta ki: Invalid BOOT.INI file
Rendszertöltés az alábbi egység használatával: C:\winnt\
a BIOS-t általában az F2-vel hozod elő, de gépfüggő, amikor indul, kiír egy csomó mindent, ha ott figyelsz, akkor kiírja h "Fx to enter setup". Amit az "Fx" helyére ír, az kell megnyomni. Utána odamész, hogy "BOOT", ott rámész a "First boot device"-ra, átállítod a CD/DVD-ROM-ra, utána rámész, hogy "EXIT", és ott "Save&exit/reboot computer" (kinek mit ír). Elvileg ezek után működnie kell.
Ha nem, akkor a CD-re floppy lemezképként kell menteni. Az ismertebb módszer CD boot-image gyanánt egy DOS floppy lemezképet megadni, de a Nero tud olyat is, hogy HDD-emuláció.
Sajnos szóban/írásban ennél többet nem igazán tudodk segíteni, ha így sem megy, akkor irány a szerelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!