Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Microsoft Silverlight csak...

A Microsoft Silverlight csak Windows XP-n működik?

Figyelt kérdés

Az van hogy az asztali gépemen XP operációs rendszer van, és oda van telepítve a Microsoft Silverlight nevű alkalmazás, ami arra jó (legalábbis nekem) hogy lehet élőben nézni pl. egy netrádió adását. Nálam ez a JustMusic FM.

Megpróbáltam a laptopomra is letölteni ami meg is történt, mentve lett a fájl Silverlight 2.0, Ha rákattintok, akkor megkérdezi hogy futtatom-e? Megint ok, kiírja hogy install stb, és a végén a bezárás. Na ha ezután a Justmusic oldalán rákattintok a webcam ikonra akkor kis töltődés után meg kellene jelenni a képnek és a hangnak, mint a másik gépemen, de itt nem jelenik meg, csak egy információs sáv hogy hiányzó bővítmények kellenek, és alatta hogy Silverlight. Ezt már sokszor lefutottam, de semmi eredmény. ???

2009. márc. 20. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Működik Vistán is. Próbálkozz többféle böngészővel is!
2009. márc. 22. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, és igazad lett!

Mozzilla az alapértelmezett, de átváltottam Explorerre aztán újra installáltam és tényleg jó lett. Majd visszaállítottam alapértelmezettnek a Mozzillát és úgy is működik.

Köszi mégegyszer:-)

2009. márc. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!