A Microsoft Silverlight csak Windows XP-n működik?
Az van hogy az asztali gépemen XP operációs rendszer van, és oda van telepítve a Microsoft Silverlight nevű alkalmazás, ami arra jó (legalábbis nekem) hogy lehet élőben nézni pl. egy netrádió adását. Nálam ez a JustMusic FM.
Megpróbáltam a laptopomra is letölteni ami meg is történt, mentve lett a fájl Silverlight 2.0, Ha rákattintok, akkor megkérdezi hogy futtatom-e? Megint ok, kiírja hogy install stb, és a végén a bezárás. Na ha ezután a Justmusic oldalán rákattintok a webcam ikonra akkor kis töltődés után meg kellene jelenni a képnek és a hangnak, mint a másik gépemen, de itt nem jelenik meg, csak egy információs sáv hogy hiányzó bővítmények kellenek, és alatta hogy Silverlight. Ezt már sokszor lefutottam, de semmi eredmény. ???
Köszi a választ, és igazad lett!
Mozzilla az alapértelmezett, de átváltottam Explorerre aztán újra installáltam és tényleg jó lett. Majd visszaállítottam alapértelmezettnek a Mozzillát és úgy is működik.
Köszi mégegyszer:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!