Miért nem tudom feltelepíteni a Microsoft visual studio 2010-et a windows xp pro szervizcsomag 3-ra?
Beteszem a deamon tools-ba az iso képfilét,utána elindul a telepítő.Elkezdi betölteni pár dolgot utána rá kell kattintanom a next-re,rákattintok és semmi,utána semmi sem történik nem megy tovább a telepítő,mi lehet a baj?
két helyről is letöltöttem
És itt egy videó egy csávó telepíti pont azt amit én letöltöttem(onnan tudom,hogy azt telepíti,hogy látom ugyanazokat a mappákat és a többi... tartalmazza .
http://www.youtube.com/watch?v=FuEBessVSlQ
a videóban 5:17-nél amikor rá kell kattintani a next re akkor nekem onnan semmi nem történik.ki sem lép a programból,csak egyszerűen úgy marad.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én úgy két órát vártam és semmi.
100 százalékosan meg vagyok róla győződve,hogy működő verzióval rendelkezem.
De én most fogok váltani windows 7 re
írd meg pár tapasztalatodat a programról köszi.
2 óra? Hmm... az szép, annyinak tényleg nem kéne lennie... Kéne nézni prociműködést meg memóriahasználatot live.
Nekem 15 percen belül Xp alatt is, Win7 alatt is, (Win8 test alatt 10) fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!