Microsoft. Windows.7. Enterprise. X64. SP1. Az Enterprise verzió mit jelent pontosan? Mivel másabb mint az ultimate verzió?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Abban, hogy a kereső nem dísznek van.
Bocs, hogy belinkeltem neked a választ, amire te magadtól túl nyomorék voltál rákeresni.
Amúgy új kérdés kiírásánál direkt szól neked az oldal, hogy:
"Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél?"
Csak hát write-only user, ugyebár...
Nagyon-Nagyon Ügyes gyerek Vagy Te!!! Köszönöm Szépen Neked a Kedves Segítséget!!!!!
Remélem most boldog vagy,és vered a fa@ad hogy mennyire kemény csávó vagy! Beszóltál neten valakinek! Gratula hozzá!!!
Elég lett volna ha annyit idebiggyesztessz,hogy ez csak vállalati verzió és ennyi.
De legyél boldog haver!!!
pedig mennyire igaza volt a válaszolónak.
szép növény a mimóza csak nem szabad hozzáérni :D :D :D
Hát persze! Még szép hogy igaza van a válaszolónak!
Bírom az ilyen hatalmas arcú embereket akik annyira el vannak szállva maguktól,olyan okosnak hiszik magukat hogy nem számít nekik semmi! Igen lehet, ott a kereső,sőt a google is ott van,de nem mindenki tanult angolul,és elég gyorsan kellett volna a válasz. De tudod, nem mindegy milyen stílusban nyomod... rögtön jól le kell nézni a másikat,mert én okosabb vagyok.... Gratula!
és még tetézed azzal is hogy próbálod magyarázni a bizonyítványod... :D
gyorsan kell és magyarul a válasz?? és még azt állítod ismered a keresét és a google-t is??
akkor viszont vagy nem tudsz olvasni vagy magyarul nem tudsz.
tessék ezt beírod a google-nek
mi a különdbség az ultimate és az enterprise közt
és a 2. találat adja a megfelelő választ.
ennél gyorsabban itt se kaptad meg szerintem.. nem bántásból mondom de... inkább nem is mondom :D
A hozzá nem értés soha nem szégyen haver!
Viszont az a stílus amit ti nyomtok itt az már elárulja a színvonalatokat!
igazad van... bocsáss meg érte... hogy jobb a színvonalunk..
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!