Mondanátok Windows 7 enterprise termékkulcsokat?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Úgyis balck list -en van mind, esélyed nincs vele beaktiválni.
Használj inkább Windows 7 Ultimate -ewt mondjuk DAZ loader -el.
Szerintem ez nem igaz. Loadert is ésszel kell használni, és nem azt letölteni, amit elsőnek felajánl a google.
Én a DAZ loadert használom, már több mint fél tucat fajta vírus keresővel ellenőriztem (NOD32, Norton, Mcaffe, Kaspersky, stb.), de eddig csak a Microsoft Security Essentials érzékelte vírusnak, ami szerintem érthető is. :D
Na igen, akinek van rá pénze. :)
Persze Loadert is lehet ésszel használni, és megbízható forrásból letölteni, nekem pl a DAZ féle loaderrel semmi bajon nem volt eddig, mindig újabb és újabb verziók jelennek meg eddig mindent sikerült vele beaktiválni, és a piacvezető vírusirtó szoftverek sem jeleztek vírust vagy kémprogramot.
Nem egy, hanem az összes, amit eddig használtam a saját, és mások gépén (Norton, NOD32, Kaspersky, Avast stb.) De ha mégis, bevállalom a kockázatot. Úgysem fizetek bakkártyával a neten keresztül, a többi személyes adatom meg nem számottevő veszteség, főleg amit a gépen tárolok.
Így inkább használok DAZ féle loadert, gyári MSDN lemezzel, mint felköhögjek majdnem egy félhavi fizut egy Windows -ért, aminek licence már-már gusztustalanul be van korlátolva.
De mint mondtam, akinek van pénze vegye meg a Windows -t. Akinek nincs, de fosik a loader -ektők, mert bizalmas adatokat tárol, az használjon Linux -ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!