Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek is jobb a Vista...

Szerintetek is jobb a Vista mint a Windows 7?

Figyelt kérdés
Vistán olyan jó és egyszerű volt minden, Windows 7-en alig lehet bármit megtalálni, beállítani... Vistában lehetett az ablak illetve a tárca színét is változtatni, jobban néztek ki az ablakok gombjai a tálcán is... Nagy csalódás számomra a Windows 7 a Vistához képest...
2011. jún. 4. 06:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Van egy olyan gondom, hogy valami hiba van a mini alkalmazásokban, hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?

Így jeleníti meg őket:

[link]

Ablak színére csak ennyit ad ki, szóval nem tudom változtatni úgy mint vistán:

[link]

Illetve a startmenüt nem lehet klasszikus módba átállítani mint Vistán és XP-n is lehetett?

2011. jún. 4. 09:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Milyen fajta Win7ed van? Az Aero felület a leggyengébb verziókban nincs benne, így a netbookokkal (meg egyes spórolós gyártók gépével) kapottakkal sem. ( [link] )

Viszont ha rendes Win7ed van, akkor a videókártya driver hiánya is okozhatja.

Igen, a tálca visszaállítható. Jobb klikk rá, és tulajdonságok. Itt megleled, pont a megjelenő fülnél. :)

2011. jún. 4. 10:00
 23/26 A kérdező kommentje:
az aero nem ment, mert nem volt egy normális VGA driver, az most már jó, a többire esetleg valaki tudna megoldást? :)
2011. jún. 4. 10:10
 24/26 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Win 7 Home Premiumom van, van benne aero, most már jó is, amúgy ha nem lenne benne az sem lenne gond, Vistából a Home Basic-et használtam, abban nem volt aero, de az ablak színeit lehetett állítgatni ugyanúgy :)

2011. jún. 4. 10:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha azt írod a vistán minden jobb volt mint win 7 en ne kinozd magad win 7 tel. Én is letöröltem a win 7 et hiába mondja a microsofot hogy az jó.,persze mert a legujab termékük és ha roszat mondanának róla nmtudnák eladni.Windows vista a legjobb nekem is vistám van . A windows 7 meg egy nagy szar !
2012. ápr. 18. 22:14
 26/26 anonim ***** válasza:

Hehe, olyanok vagytok mint a feleségem.

Azért azt a kocsit választotta ami most van neki, mert szép kék a műszerfalvilágítása, meg van tartó a szemüvegének is.

Szóval oprenszereket úgy hasonlítani hogy melyik tuda ablakot meg miegymást színezni ...

Betegek vagytok.

Ha meg kellene dolgozni a pénzért amibe az oprendszer kerül, már nem is volnátok ilyen nagyszájúak.

2012. ápr. 19. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!