Szerintetek is jobb a Vista mint a Windows 7?
1. A Windows 7 teljesítményben és megbízhatóságban eléggé felülmúlja a Vista -t. És kompatibilitási problémái is kisebbek.
2. Windows 7 -ben ugyan úgy megtalálsz mindet, még a színes ablakaidat is. Különböznek a beállítások elérhetőségei elérhetőségek és a kinézet? Nos, ennyi erővel akkor mindegyik hasonlíthatna a Windows 95 -re.
Te most kizárólag csak "női szemmel" nézed a Windows 7 -et, sehogy máshogy...
"1. A Windows 7 teljesítményben és megbízhatóságban eléggé felülmúlja a Vista -t. És kompatibilitási problémái is kisebbek. "
Nekem aztán mindegy, úgysem használom ilyen hűű de nagy dolgokra a gépem, így úgy vettem észre hogy a Vista jobb volt. Amikor Vista előtte meg XP volt a gépemen, addig simán látták egymást a másik gépemmel, most meg egyszerűen egyik sem látja a másikat. A másikon Vista Ultimate van, az akkor is látta a másik gépet, amikor azon XP volt, érdekes most 7 van, és nem látják egymást sehogy sem...
"2. Windows 7 -ben ugyan úgy megtalálsz mindet, még a színes ablakaidat is. Különböznek a beállítások elérhetőségei elérhetőségek és a kinézet? Nos, ennyi erővel akkor mindegyik hasonlíthatna a Windows 95 -re"
Próbáltam megkeresni az ablakok színeinek beállításait, de nem találtam, csak ilyen témákat meg hátteret lehet változtatni...
"Te most kizárólag csak "női szemmel" nézed a Windows 7 -et, sehogy máshogy..."
Nem csak "női szemmel" nézem, csak nekem valahogy minden egyértelműbb volt a Vistán mint a Win 7-en...
"Debian Linux a legjobb, nem ezek a Mikrofos-féle bughalmazok."
A Linuxtól még a Windows 2000 is jobb...
"Windows XP a legjobb!!!!!!"
Már régi, látványtalan, sok új program már nem is fut rajta, jónak jó volt, de haladjunk a korral...
Amúgy 4GB ramot pl nem is képes kezelni, amikor az volt a másik gépemen, akkor 4GB ramból valami 3,64-et ismert fel, mondjuk fenn van most is a Vista mellett, de azt soha nem indítom el. Már 2éve telepítettem azt a gépem, először raktam akkor rá 2op rendszert, így biztonsági okokból raktam fel az XP-t is, de ha már fenn van, leszedni nem fogom.
"Kérdező: Te egy igazi lüke paraszt vagy, igaz?"
Te lehet hogy az vagy, az agymosott bunkó fejeddel, látom te is bedőltél anno az Apple lejárató kampányának :D
Semmivel sem jobb a Win 7 mint a Vista, a Vista egyszerűbb is volt...
A hálózati problémáid rossz beállításokra vezethetők vissza.
Bővebben:
"Próbáltam megkeresni az ablakok színeinek beállításait, de nem találtam, csak ilyen témákat meg hátteret lehet változtatni..."
Jobbkatt az asztal üres területére --> Személyre szabás --> (alul) Ablak színe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!