Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek is jobb a Vista...

Szerintetek is jobb a Vista mint a Windows 7?

Figyelt kérdés
Vistán olyan jó és egyszerű volt minden, Windows 7-en alig lehet bármit megtalálni, beállítani... Vistában lehetett az ablak illetve a tárca színét is változtatni, jobban néztek ki az ablakok gombjai a tálcán is... Nagy csalódás számomra a Windows 7 a Vistához képest...
2011. jún. 4. 06:54
1 2 3
 11/26 P.O.C. ***** válasza:

"Semmivel sem jobb a Win 7 mint a Vista, a Vista egyszerűbb is volt..."

Ez nem teljesen igaz, a Window 7 a Win 7 egyértelműen jobb! De azért a Vista -t sem szabad köpködni! A Win 7 épp a Vista -nak köszönheti azt, hogy jobb. A Vista volt "kísérleti rendszer" a Win 7 a Vista tanulságán lehet most ilyen jó. Amúgy az hogy sz*r, csak az első kiadására igaz többé-kevésbé, az SP1 és SP2 megjelenésével nagyon jó kis rendszer lett belőle, és addigra a szoftverfejlesztők is felnőttek hozzá, valamint a legtöbb hardver gyártó is pótolta hiányosságait, lásd sz*r driverek...

2011. jún. 4. 08:18
 12/26 P.O.C. ***** válasza:

"..barátom még Vista-t használ, azt hiszem talán szervizcsomag 3-at.."

Vistához nincs SP3 (egyelőre..).

2011. jún. 4. 08:20
 13/26 anonim ***** válasza:
Jaj tényleg, bocsi.Még reggel van, nem emlékszem mindenre pontosan:D Szervizcsomag 2-őt használ(eredeti WinVista).
2011. jún. 4. 08:23
 14/26 anonim ***** válasza:

"Amikor Vista előtte meg XP volt a gépemen, addig simán látták egymást a másik gépemmel, most meg egyszerűen egyik sem látja a másikat. A másikon Vista Ultimate van, az akkor is látta a másik gépet, amikor azon XP volt, érdekes most 7 van, és nem látják egymást sehogy sem... "

Azért mert halvány lövésed sincs a hálózati beállításokról az még nem azt jelenti hogy rossz. Csupán fel kellene dobnod egy kérdést hogy más megoldást alkalmaztak, az az ára hogy a hálózati beállításoknál hozzá kell adni egy újabb verziójú protokollt a régebbi gépekben, mivel az még nem létezett a rendszer megírásakor.

Ha nem akarsz win7-et használni, nem kötelező. Szerintem a Vista csupán egy ballépés volt ...

2011. jún. 4. 08:35
 15/26 P.O.C. ***** válasza:

""Debian Linux a legjobb, nem ezek a Mikrofos-féle bughalmazok."

A Linuxtól még a Windows 2000 is jobb..."

A Linux nagyon-nagyon jó rendszer lenne, ha nem várnának el ilyen hatalmas szaktudás a felhasználóitól.

Pl. egy hardver telepítése Windows alatt: beszereled/csatlakoztatod az eszközt bekapcsold a gépet és föltelepíted az illesztőprogit és Enjoy!

Linux alatt? Szopsz vele 1-2 órát, és vagy sikerül vagy nem.

Egy komoly üzletember -akinek minden perc pénz-, vagy egy totál laikus, nem fog neked elkezdeni Linux parancsokat, meg config fájlok programozását tanulgatni...

2011. jún. 4. 08:36
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem Ubuntu-n nem volt ilyen, hogy beszerelem, és ahogy te mondanád, "sz***k vele 1-2 órát".Nekem abszolút nem kellett sokat várnom, automatikusan mindent felismert az Ubuntu és installálnom nem se kellett.Új hangkártya volt nemrég beszerelve(körülbelül karácsony táján), rámegyek az Ubuntu-ra, fent kijelzi, hogy új hardvert észlelt és rögtön beüzemeltette anélkül, hogy én legalább 2 gombot lenyomtam volna.
2011. jún. 4. 08:50
 17/26 anonim ***** válasza:

Ez így igaz, a legtöbb mindent magától felismeri az Ubuntu. :)

Viszont ha valamit nem ismer fel... arra a gyógyírt vagy megtalálod a neten hamar és 10 perc alatt működésbe hozod... vagy nem találod meg a konkrét megoldást, és úgy ahogy feljebb is írták szenvedsz vele sokat. :)

Bár szerencsére már inkább az jellemző, hogy mindent felismer. :D

Amúgy nem jobb a Vista. A Win7 eddig a legjobb Windows amit használtam. Az, hogy nálad nem megy néhány dolog, nem a rendszer hibája, használd bátran a súgót, mert van az is benne!

2011. jún. 4. 09:14
 18/26 A kérdező kommentje:

már megoldottam a legtöbb gondot, az a baj hogy az otthoni csoportban akartam beállítani ezt-azt, de mivel a másik gépen nem Win 7 van, így nem lehetett beállítani, megváltoztattam inkább a gép nevét, és láss csodát, most már látják egymást, csak annyi volt a baj hogy egyezett a két gép neve :D Még jó hogy így meg lehetett csinálni, mert én mindig így állítottam be hogy lássák egymást. ;)

Viszont nekem még akkor is fura ez a Win 7, mondjuk lehet először a Vista is fura volt, amikor XPről tértem át rá.

2011. jún. 4. 09:21
 19/26 A kérdező kommentje:

"P.O.C.":

Ott nem lehet változtatni az ablak színét, ott csak olyanok vannak, hogy az ablak hátterét lehessen változtatni, a görgetősávot, stb-t, nekem az kellene, hogy lehessen változtatni a tárca színét, és az ablak keretének színét, tudod ott felül, mint a Vistán.

2011. jún. 4. 09:24
 20/26 A kérdező kommentje:
meg főleg az nem tetszik, hogy ilyen kis kockákban jeleníti meg a tálcán azokat az ablakokat, ami meg van nyitva. Tudom ezt meg lehet változtatni, csak akkor meg baromi nagy lesz. :/
2011. jún. 4. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!