Mi a Win7 előnye és hátránya az XP-vel szemben?
Ugyanúgy meg lehet szokni a Win7-et mint az XP-t.
Nekem az nem tetszik, hogy alapból ráraktak minden szart. :D
Útólsóval egyet értek!
Annyival kiegészíteném,hogy a frissítések xp-re mindegy meddig lesznek,attól még sokan használni fogják az XP-t,mert hogy nem mindenki frissíti és nem mindenki tud és nem is akar venni azért új gépet,hogy az a csili vili rendszer legyen rajta.
Nekem sosem volt bajom xp-vel,sosem frissítettem én SE mint sokunk,mert az ugyan mindegy.Ugyan úgy működött,működik,ezek az így úgy hibajavítások meg a többi meg sablon maszlag.. :)
Nincs sok előny,de hátrány se.Karbantartás meg mindegyik rendszerre rá szorul,7es is be tud lassulni idővel,akár csak az xp.Bár nekem még nem volt ilyen gondom xp-vel :)
Na de lényeget előttem leírták! :)
Szerintem ha valakinek videószerkeszthetnékje támad,az ne a movie makerrel akarjon videót szerkeszteni.Ez egy nagyon alap videószerkesztő,nagyon alap funkciókkal.Torrentről ma már percek alatt leszedhető mindenféle profi videószerkesztő, a Pinnacle Studiótól egészen az Adobe Premiere -ig.Mindhez vannak profi leírások kezdőtől filmvágói szintig.
Olyan géppel meg,amire ezek már alapból -az erőforrás hiánya miatt- nem telepíthetők,szerintem neki se érdemes vágni a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!