Miért szaggat a Gothic 3 PC-n?
Figyelt kérdés
Gépem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.7 Ghz
4 GB DDR2 ram
Nvidia Geforge GT 440 videókari
Windows xp 64 Service Pack 3
+ patchek 1.12-ig
Tudom nem egy bika gép, de egy ilyen régi játéknak csak el kéne futni szaggatás nélkül...
2011. ápr. 9. 22:06
1/3 anonim válasza:
tudtommal a játék rosszul van optimalizálva, nálam is szaggatott és nekem sincs rossz gépem. :/
2/3 anonim válasza:
A másik probléma a 64 bites xp Ideje lenne váltani windows 7-re (64 bitesre), főleg a driverek és a directx miatt (xpre ugye csak dx9 van).
Persze, hardver, driver ütközések, kompatibilitási hibák is lehetnek ám még ezek mellett :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
W7-re váltottam már, csak a netem szállt el. Az integrált hálókártyám nem támogatja a 7-et, venni meg most csak emiatt nem szeretnék... De szerint előbb-utóbb az lesz.
2011. ápr. 10. 02:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!