Miért szaggat a GTA4?
Válaszoljátok meg legyetek szíves a következő kérdésemet:
A következő konfiguráción miért szataggat a GTA IV még a legalacsonyabb felbontáson is?
core i7 870 3.2 ghz
kingmax ddr3 8gb 1600mhz
ati 4650 1gb
és a partíción még van kb 100gb hely.
Várom a válaszotokat! Kérlek segítsetek!
Azért ilyen alkatrészek melé nem ártot voln egy jó vga is föleg ha játékra van a gép
6850 minimum kb "csak" 5 ször erösebb mint a 4650 ed.
amugy meg nemtudom mért 1156 os foglalatos alaplapot vetél az azért egy melék út nem gamer gépekhez van.
Szerintem "tökéletes" lene ehez a konfighoz
ha azt nézük 65 körül sincs egy ilyen a 6970 meg már 80 körül van szerintem ez amit irsz ez a legjobb választás
hd 6950 valami jó gyártótól.
De azt ugye tudod hogy tengernyi oka lehet hogy belasul gép vagy szagat játék ez esetben a vga t lehet hibáztatni de amugy sok oka lehet
feleslegesen induló programok
vírusok, kémprogramok
rossz vga beálítások (vagy nem frisitett vga driver) , nem frisitett directx (vagy mint irták játék nincs frisitve)
játék beálitások túl maxolása a vga hoz képest stb...
amugy néztem ezt az i7 et igen komoly kis 8 szálas proci:) ezel,már lehet videot vágni vagy 3 d tervezni:p vagy nem?:)
szerintem örülni fog a gép az új vga nak
te meg föleg:p
hasonló konfigom van, és amúgy mindenkinek szólnék hogy: start->futtatás->msconfig
rendszerindító: szolgáltatásokban a pipát leveszed a windows eseménynaplóról, és alul a windows eseménygyüjtőről. OK, majd gép restart. és élvezd a laggmentes gta IV-et.
(megjegyzés: amíg ez a 2 dolog nem fut addig nincs neted! legalábbis a DIGI-s felhasználóneves nemlessz. 711-es hibára utalva. ha a játékot abbahagytad pipák vissza, gép megint ujraindít és van net, van lagg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!