Letöltöttem a pcsx2. emulátor 0.9.8-as verzióját és hozzá a final fantasy 10es játékot ami jópár éves játék és az a gond hogy nagyon szaggat, valyon miért?
én a Tom&Jerry: Trap Of House-val akartam játszani, ennél sokkal de gyengébb gépen (1magos 2GHz-s cpi 1GB RAM) és vitte normálisan. Csak épp a játék hangja torzult de mocskosul.
Ezek az emulátorok ilyenek. Nem kell csodát várni.
Kérdező. Lehet akár GTX580-ad is Core i7 980X -el, az sem garantálja, hogy egy emulált PS2-es játék jól fog futni. Ez nem olyan mintha egy jópár éves PC játékot futtatnál és röhögve elviszi a géped. :)
Az egyszerűbb játékokat röhögve viszi egy erős géppel a PCSX2, de nem mindet! Nekem pl a Rolling volt iszonyú lassú. Pár hónapja próbáltam a Final Fantasy X-2 -t, játszható volt, de néha-néha csúnyán belassult.
Ne feledd, hogy az emulátor magát a PS2-t is helyettesíti. :)
Várj, hátha a következő kiadásban már jobb lesz. Talán. De erre nincs garancia.
Nem csak a gépedtől függ tehát.
Amúgy a Windows "élményindexre" én nem adnék semmit, sz@rt se jelent. :)
Nekem ilyen:
És nekem is beszaggatnak játékok. Legnagyobb bánatomra, a Metal Gear Solid 3 is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!