Hogy tudom a Bitlordba leállítani a feltöltés?
Rányomsz a stop gombra.
Ha a letöltést azonban folytatni akarod, akkor beállítások, és feltöltési sebesség meghatározása.
1. válaszolónak. Szerintem semmi baj a helyesírás kritizálásával, főként, ha segítenél is legalább. :)
Az én véleményem, amit letöltesz, azt töltsd is fel! Ne állítsd le a feltöltést, ha mindenki ezt tenné, amit te, akkor nem tudnál letölteni.
De ez csak az én véleményem. Ne vedd figyelembe!
:)
2. vagyok
A legjobb sebesség eléréséhez akkor úgy állítsd be a feltöltési sebességedet, hogy kb. a valós feltöltési sebességed 80%-val lehessen feltölteni!
szisztok elnezest kerek de mar nem birom megallni magam sajnalom h itt toltom ki a bajomat az elsonek uzenem h minek a kutyanak a fa-sza-ba kotsz bele a helyes irasba mit erdekel tegedet az h ki hogy ir sok oldalon lattam h nem helyesen ir es kit erdekli az meg van ertve a kerdes akkor valaszolj rea ne ird azt h helytelenul van irva nem csak Magyarorszagiak irnak ide hanem minden orszagbol es maskepp fogalmaznak es irnak orvendj magadnak te nagy magyar elnezest kerek mindenkitol de mar nem birtam
egy erdelyi fiu
Na oké, de ha szünetet nyom, akkor a letöltés sem jön, neki meg az probléma! A utorrent egyébként tényleg a legjobb.
Szerintem mindegy, hogy honnan ír az ember, ha az iskolában volt magyar nyelvtan, akkor igenis legyen benne igény arra, hogy helyesen használja a nyelvet. Ha külföldöl ír, akkor meg nem baj, ha nincs ékezet, de egy külföldön élő magyar is tud helyesen írni!
De nyissunk egy topikot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!