Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom a Bitlordba leállít...

Hogy tudom a Bitlordba leállítani a feltöltés?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Kérlek ne pontozzatok le, nem kioktatásból írom, de iszonyatosan bántotta a szemem: "bitlordbaN" és "feltöltésT" A két betű hiányzott a végéről... Még egyszer bocs...
2009. febr. 27. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Rányomsz a stop gombra.

Ha a letöltést azonban folytatni akarod, akkor beállítások, és feltöltési sebesség meghatározása.

1. válaszolónak. Szerintem semmi baj a helyesírás kritizálásával, főként, ha segítenél is legalább. :)

Az én véleményem, amit letöltesz, azt töltsd is fel! Ne állítsd le a feltöltést, ha mindenki ezt tenné, amit te, akkor nem tudnál letölteni.

De ez csak az én véleményem. Ne vedd figyelembe!

:)

2009. febr. 27. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Köszönöm szépen azoknak, akik lepontoztak... Úgy tűnik, az ember akármilyen szépen kér, akármilyen kultútált megfogalmazást használ, lepontozzák... Elismerem, hogy nem volt hasznos, amit írtam, de direkt kértem, hogy ne pontozzatok le... Hát... Mindegy... Majd ezentúl én is lealacsonyodok azok szintjére, akik csak úgy simán beleugatnak a helyesírásokba, mindenféle normális megfogalmazás nélkül... Kicsit kiakadtam... Ha így írtam volna pl., hogy: "ba.d meg, hogy nem tudsz helyesen írni, előbb tanulj meg, aztán kérdezz" (csak mert a többség így szokta), akkor megérteném, sőt, ha lehetne, magamat pontoztam volna le... De én nagyon ritka, hogy szólok ilyesmiért, és olyankor is értelmesen megfogalmazom amit mondok... Hm... Na mindegy, erről ennyit... Mindenesetre köszönöm, a világ nem dőlt össze, csak a véleményem megvan... :S
2009. febr. 27. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Jav.: "...akármilyen kultúrált megf..."*
2009. febr. 27. 13:17
 5/9 A kérdező kommentje:
visszatöltöm én, csak míg letölt addig nem tud maximálisan tölteni. ha lejött visszaszoktam tölteni. Köszönöm az ÉRTELEMS válaszokat!
2009. febr. 27. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

A legjobb sebesség eléréséhez akkor úgy állítsd be a feltöltési sebességedet, hogy kb. a valós feltöltési sebességed 80%-val lehessen feltölteni!

2009. febr. 27. 15:16
 7/9 anonim válasza:
szia.szerintem elég az is,ha egy szünetet nyomsz meg,mert igy bármikor elindithatod ujra a feltöltést.egyébként ajánlanám az utorrent 1.8.1 es változatát magyar nyelvü,és nagyon megbizhato kliens,minden torrent oldalon szinte elfogadott.
2009. febr. 27. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

szisztok elnezest kerek de mar nem birom megallni magam sajnalom h itt toltom ki a bajomat az elsonek uzenem h minek a kutyanak a fa-sza-ba kotsz bele a helyes irasba mit erdekel tegedet az h ki hogy ir sok oldalon lattam h nem helyesen ir es kit erdekli az meg van ertve a kerdes akkor valaszolj rea ne ird azt h helytelenul van irva nem csak Magyarorszagiak irnak ide hanem minden orszagbol es maskepp fogalmaznak es irnak orvendj magadnak te nagy magyar elnezest kerek mindenkitol de mar nem birtam

egy erdelyi fiu

2009. febr. 27. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Na oké, de ha szünetet nyom, akkor a letöltés sem jön, neki meg az probléma! A utorrent egyébként tényleg a legjobb.

Szerintem mindegy, hogy honnan ír az ember, ha az iskolában volt magyar nyelvtan, akkor igenis legyen benne igény arra, hogy helyesen használja a nyelvet. Ha külföldöl ír, akkor meg nem baj, ha nincs ékezet, de egy külföldön élő magyar is tud helyesen írni!

De nyissunk egy topikot...

2009. febr. 28. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!