Torrent feltöltés - miért van az, hogy letölteni 6mb/s-sel tudok, viszont a feltöltésem mindig 100kb/s alatt van?
router, tűzfal gond szerintem nem lehet, hisz a netemnek megfelelően enged letölteni. torrent beállításokat is néztem és elvileg engednie kellene a feltöltést.
előre is köszönöm a segítséget.
Azt hiszem nem létezik olyan NET kapcsolat, amelyben egyforma a fel és letöltés..
A fel sokkal kisebb, nálam pl. a tizede! Így szól a szerződésem és így is tölt fel.
A Te szerződésedben mi van?
tudatlan vagy a pénzügyi irányából, szoftverileg pedig kitűnően ellenőrizted, de annyit tudhatnál, hogy az internetszolgáltatóknál meg van szabva a maximum és a minimum a le-és a feltöltésnél is, s ez le van írva a szolgáltató honlapjánál a csomag tulajdonságainál.
Pl.: UPC Fiber Power 120
Maximális letöltési sebesség 120 Mbps
Maximális feltöltési sebesség 10 Mbps
Garantált leltöltési sebesség 30720 kbit/s
Garantált feltöltési sebesség 4096 kbit/s
ezeknél általában a garantáltat kell nézni, ugyanis nagyon nem fog felé menni.
Köszönöm az eddig válaszokat. Ha minden igaz FiberPower 50 netem van, ami 50/5 mb/s. A sebességmérés is ezt mutatja:
De a garantált is 15/2 mbs. Ezért nem értem, hogy ha legrosszabb esetben is 2mbs-el tudok feltölteni, akkor a torrent miért csak 100kbs-enged :/ Vagy ennyire szar szolgáltató a UPC ?
Feltételezem a 100 az kByte/s, ami(800kbit/s) még mindig csak 1/6 az 5Mbitnek. Hirtelen 2dolog jutott az eszembe:
1. Van kinek feltöltened? Ellenőrizd a peer listát.
2. UPC esetén nem meglepetés ha korlátozzák a bittorrent forgalmat. Titkosítás, uTP engedélyezve van?
akkor csak hogy tájékozott legyek, amit a torrent kiír, hogy 100 kB/s az kilobyte és nem kilobit? tehát a nagyobb mértékegység?
egyébként bittorrent 7.2.1 van fennt nekem, hol kell ezt a titkosítást beállítani? előre is köszi az infot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!