Hogyan tudom leállítani az AVG anélkül hogy törölném tudom hogy 15 percre lelehet de hogyan lehet tovább leállítani?
Haladó beállításoknál van AVG védelem indéglenes letiltása és csak 15 percig engedi meg átírni meg nem lehet.
Aki használja a legújabbat eszt meglehet oldani ?
Google ba rákerestél ere? angolul tudsz? www.techsupportforum.com/forums/f10/solved-how-do-i-disable-avg-2011-longer-than-15-min-590646.html
ha jól értem magyon nem ajánlják kikapcsolni és csak ugy lehet hogy ezközkezelöben vagy szolgáltatás kezelöben is lehet nemtom letiltod a driverjét enek a self protectnek es utána ujra inditod gépet es akor nem használja aztán ujra engedelyezed ujraindit es kész gondolom de pontosan nemtom hátha valaki joban leirja ilyenrol még nem halotam:) de látom alata avastrol valami 1.5 órát ir , ezek szerint irtokat is támadják már:s programot irsz vagy debugolsz? mert amugy mért van szükség ere? hát m1 töbet nemtok segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!