Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlotok egy jól bevált...

Ajánlotok egy jól bevált egyszerű progit mp3 vágásra?

Figyelt kérdés
kellen egy program amivel pl beállítom h. a 32-48 másodpercig kéne egy számból részlet
2011. ápr. 2. 23:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
eleje megvan rendben vége is megvan akkor odarak egy hálószerűséget ok rámegyek h. vág nem toom mi történik de a háló eltűnik rámegyek fájl minden mentése elmentem egy mappába a kész fájl az egész szám lesz nem vagyok előrébb aztán úgyis megpróbáltam h. a vág-ot kihagyok h. a kijelölés megmaradjon de az eredmény ugyan az vagyis nem történik semmi csak megmarad az egész
2011. ápr. 3. 14:55
 12/17 A kérdező kommentje:
ja bocs ha rámegyek h. vág és úgy mentem el akkor 7 perc 40 helyett 7 perc 10 et kapok
2011. ápr. 3. 14:58
 13/17 A kérdező kommentje:
De nemértem hisz ki van jelölve és a kijelöléshez is az van írva h. mettől meddig rendesen és h. ez hány mp akkor mérnem ezt menti mér az egészet?
2011. ápr. 3. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
figyelj csak, ha megvan még az audacity akkor abban elmondom, hogy kell csinálni.
2011. ápr. 4. 18:04
 15/17 A kérdező kommentje:

megvan még

ha felvennél msn re az jó lenne

horvathvalentin@hotmail.com

2011. ápr. 5. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:

jó lenne de nincs msn-m :D

Így csináld: megnyitod a progit, beilleszted a fájlt (megnyitás), megkeresed az elejét, ahonnan szeretnéd a vágást (a bal felső részén a lejátszóval tudod hallgatni)

a kurzorral visszafelé az eleje felé kijelölöd, majd olló.

megkeresed ahol sztnéd hogy vége legyen, onnan a végéig kijelölöd, szintén olló. megmaradt az a rész amit menteni akarsz. fájl- exportálás- a kis ablakba fájl tipusa mp3- fájlnév akármi.mp3- beállításoknál tudsz még állítani a minőségen- mentés- ok.

ha nem ment irj, addig nem törlöm.

2011. ápr. 5. 22:46
 17/17 kelemenkelo ***** válasza:
mp3 knife
2011. ápr. 23. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!