Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linus miert nem lett sikeres?

Linus miert nem lett sikeres?

Figyelt kérdés
ugyertem,mi vele a baj amiatt nem versenykepes??
2011. febr. 10. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pontosan.

A Microsoftnak meg nagyon jó stratégiája van és mindenkibe ezt nyomatják, hogy windowsra van szükség és el is hitetik:)

2011. febr. 10. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Sőt néha már rákényszerítik az embereket, hogy windowst válasszanak, persze nem erőszakkal. No meg van akinek a Win-t is lehetetlen volt megtanulni, akkor meg már nem fog váltani másra...
2011. febr. 10. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Meg sokan komolytalannak gondolhatják, amiért ingyenes.

Én pl amikor vettem gépet, egyiken egy UHU linux volt, na annál a Win 1000x jobb mindenben. Lehet rosssz tapasztalatokat is szerezni. Vagy vettem még egy gépet, azon meg nem grafikus linux volt:D

2011. febr. 10. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Még utoljára írok egy fontos dolgot.

Van 2 féle ember típus, akit ki nem állhatok:

-Az egyik az a megszálott linuxos majom, aki nem ért a windowshoz és winfosol, mert linuxja van és ahhoz sem ért, csak nem fagy le a gép.

-A másik típus meg az a nyomi kis idióta, aki crackelt windowst használ, minden féle szar trójaival tömött winnel és a linuxot lenézi, mert csak egy parancsort lát benne, 4-5 paranccsal meg hasonlók.

Ne legyünk ilyenek. Sajnos sokan vakon hisznek az ilyen emberknek. Ki kell próbálni mindkettőt. Meg kell ismerni és aztán lehet mondani véleményt, melyik miben jobb.

A windowson már szinte a programozáshoz sem kell érteni, úgy lehet pénzt szerezni.

2011. febr. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!