Linus miert nem lett sikeres?
Pontosan.
A Microsoftnak meg nagyon jó stratégiája van és mindenkibe ezt nyomatják, hogy windowsra van szükség és el is hitetik:)
Meg sokan komolytalannak gondolhatják, amiért ingyenes.
Én pl amikor vettem gépet, egyiken egy UHU linux volt, na annál a Win 1000x jobb mindenben. Lehet rosssz tapasztalatokat is szerezni. Vagy vettem még egy gépet, azon meg nem grafikus linux volt:D
Még utoljára írok egy fontos dolgot.
Van 2 féle ember típus, akit ki nem állhatok:
-Az egyik az a megszálott linuxos majom, aki nem ért a windowshoz és winfosol, mert linuxja van és ahhoz sem ért, csak nem fagy le a gép.
-A másik típus meg az a nyomi kis idióta, aki crackelt windowst használ, minden féle szar trójaival tömött winnel és a linuxot lenézi, mert csak egy parancsort lát benne, 4-5 paranccsal meg hasonlók.
Ne legyünk ilyenek. Sajnos sokan vakon hisznek az ilyen emberknek. Ki kell próbálni mindkettőt. Meg kell ismerni és aztán lehet mondani véleményt, melyik miben jobb.
A windowson már szinte a programozáshoz sem kell érteni, úgy lehet pénzt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!