Hogyan kell tv tuner kártyával műsort felvenni?
Van egy tv tunerem winfast tv2000 xp típusu.
Amikor felvételt szeretnék csinálni,azt írja ki,hogy a videofolyamat nem rögzíthető.
Miért?
Állítgattam a felvétel típusát is avi,mpeg....de sehogy sem jó.
Nézd meg, hogy a beállításoknál milyen eszköz van megadva a felvétlre. Számít az is, hogy a mentendő fájl nevében ne szerepeljen speciális karakter (/, \, ', ...).
Ha a Google-t használtad volna, valszeg előbb eljutsz ide:
Ez az oldal kifejezetten tunerkártyákkal foglalkozik, ha olvasgatsz biztos megtalálod a választ a hibára.
Mint ahogy én is megtaláltam.
A beállításokat hol kell keresnem,ahol beállíthatom az eszközt?
A hangbeállításoknál a mikrofon a felvételi ezköz és nam is lehet mást választani.
Az eszközkezelőben a TV tunernél azt írja,nincs telepített illesztőprogram,de mikor a frissítésre megyek azt írja,hogy a megfelelő illesztőprogramot már telepítettem az eszközhöz.Tényleg telepítettem,mert letöltöttem,de nem kéne írnia,hogy az eszköz megfelelően működik?
Szia
Nem az illesztöprogramot kell frisiteni az csak a tv tunerkártya meghajtó programja
Hanem a telepitő lemezen (ha van?) rajtkell lenni a szoftvernak is
Igy néz ki ,bár ez verzioktol is eltérhet
Ja jut eszembe ha megvan ez a szoftver akkor csak akkor tudsz felvételt csinálni Pl tv adás vagy videó magno, stb
ha kijelölsz neki egy mappát és a videónak készitesz egy nevet
pl proba.avi
vagy proba.mpg
attol függ milyen formátumra állitotad
Ok!
És hol adok meg nevet pl proba.avi?
Csináljak egy ilyen nevű mappát?
Mer a progiban csak a mentés helyét lehet kiválasztani,de nevet nem lehet megadni.
Az amit küldtem képet azaz a tipusu program amit használsz ?
Ha igen az egyik ismerösömnek pont ez a fajta van ,megnézem nála hogy hogyan van beálitva ,régebben én álitottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!