Visa elektron kártyával, amire rá van írva h "electronic use only" azzal nem lehet akkor bankautomatán pénzt felvenni? Meg boltba fizetni?
azén cib visa kártyámat a cib saját online fizetési felületen elfogadja:)
sőt annó az erste visa kártyámat is elfogadta a legtöbb online felület.
Korábbiaknak.. Van VISA és VISA ELEKTRON.
A VISA ELEKTRONNAL bárhol fizethetsz, vehetsz fel pénzt automatából, mert az "lehúzza" a kártyát.
Nem fizethetsz internetes vásárlásnál, mert abban nincs semmi leolvasás "elektronika".
oké, akkor, hogy tutira értsed mit mondok:)
mindegyik visa kártyám visa electron volt és így is tudtam fizetni vele online. (rá volt írva, hogy csak elektornikus fizetés, látom, mert megtartottam minden volt kártyát)
A mostani visa-m is electron és tudok vele fizetni, igaz csak 1x próbáltam (tegnap) cibes online felületen.
A korábbi erste-s kártyámmal viszont elég sokfele fizettem online, kezdve a k&h -s netpincértől annó a baratikor.hu -s sms vásárláson át a ppo-s otp telefonfeltöltésen keresztül. Tehát nem jelenti, hogy nem tudsz vele online fizetni.
köszönöm a segítő kommenteket, de még mindig nem tiszta h akkor vehetek fel vele pénzt bankautomatánál? :D
aki meg azt mondja h online nem vásárolhatok vele azt felvilágosítom h pont azért kértem ilyen kártyát h tudjak vele vásárolni neten. vonatjegyet már sikerült, szal lehet vele, még mielőtt valaki elvből rácáfolna. :D
és csak azért kérdezem mert a másik kártyámat otthon hagytam.
az "internet/online use only" kártyákon kívül mindegyikkel tudsz felvenni ATM-ből pénzt.
amúgy internetes vásárlásra érdemes spéci kártyát kérni. CIB-nél pl erre van külön alszámla, ha ellopják, mondjuk egy kémprogram vagy akármi, akkor nem fér hozzá a főszámlámhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!