Melyik a jobb az Opera vagy a Mozilla Firefox?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 13:47
11/26 anonim válasza:
Elég jót röhögtem azon, amit az utolsó 2 válaszoló írt (vagyis az utolsó 4 komment, bár szerintem mid a 4-et 1 ember írta 2 felhasználónévvel XD).
Elég nagy Opera fan lehet, ha a tényeknek ellent mond. (Talán fáj az igazság? :) )
13/26 anonim válasza:
Akkor legyen még egy Opera szavazat. Az egérműveletekre olyan szinten ráharaptam, hogy ma már képtelen vagyok meglenni nélküle (tudom, hogy Firefoxhoz is telepíthető). Szuper munkát végeztek a srácok! Arról nem is beszélve, hogy az első csapat, akik a mobilos böngészést igazán komolyan veszik.
A biztonságról nem tudok vitába szállni, de nem is igazán akarok. Számomra ők a legjobbak!:)
14/26 anonim válasza:
Mozilla jobb, én mindkettőt használom meg chrome-ot is, egyikben ez a jobb, másikban az, de alapjában véve firefoxxal dolgozok a legtöbbet
15/26 anonim válasza:
Lassú mobilinternetem van, operával sokkal gyorsabb bejön minden, tehát Opera :)
16/26 anonim válasza:
opera, opera, opera
mobilon is!
17/26 anonim válasza:
opera :-)
1-2 megabites neten kiváló
19/26 anonim válasza:
Mivel a netem 'jó', ezért FireFox ;)
20/26 anonim válasza:
Nagy net,de opera sokall,de sokall jobb mint a firefox már csak gyorsaságilag is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!