Melyik a jobb az Opera vagy a Mozilla Firefox?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 13:47
2/26 anonim válasza:
Itt mindeki arra fog szavazni amit használ. Én a Mozillát, tehát szerintem az a jobb.
3/26 anonim válasza:
Melyik a jobb,a Saab vagy a Mercedes?
Mindkettő kiváló webböngésző.Opera alapból elég sokat tud,a Firefox pedig sokkal jobban "addonálható".Rengeteg plusz kiegészítő tölthető le hozzá,amivel tökéletesen személyre lehet szabni.
4/26 anonim válasza:
A Firefox. Biztonságosabb is az Operánál.
5/26 anonim válasza:
én egy hete töltöttem le az operát, és sokkal gyorsabban bejönnek az oldalak ezzel mint a mozillával.. szoval megszületett az első opera szavazat :D
7/26 anonim válasza:
Abszolút Opera. A firefox biztonságosabb? Jajj jógyerek jógyerek, volt olyan hiba a foxon amit évekig nem javítottak :) Kicsitt vicces a firefox biztonságáról vitatkozni. Meg az addonok. Vannak rossz indulatú addon készítők is. No comment innentől. Inkább zárt forráskód mint lehetőség a bajra.
9/26 anonim válasza:
Opera a jobb.
De csak az tudja igazán, aki rászánta az időt, hogy megtanulja kezelni :)
10/26 anonim válasza:
Teljes mértékben az Opera. Jobb és biztonságosabb és személyre szabhatóbb.
Nem beszélve az Innovációkról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!