Hogyan kell kinyírni a főgonoszt a gears of war 1 ben?
Nem tudom milyen fegyvereket viszel, ha nem olyan amit írok, érdemes előröl kezdeni azt a részt. Nem árt ha nálad van a robbanós íj, meg a távcsöves puska. Lényeg, hogy a faszi körül repdesnek a kryll-ek, amik csak robbanástól repülnek szét körülötte. Ha szétszélednek kapd elő a távcsövest és célozz a fejére. Jó pár lövés mire kifekszik (talán 6-ot 7-et eresztettem bele). A legszarabb az, hogy a társadra nem számíthatsz :S
De ha már utána néztél, ezeket biztos írták már.
youtubeon próbálj meg róla videót nézni.
gears of war final boss vagy valami ilyesmit írj be, így gondolom kidob pár videót, ami alapján csak rájössz.:)
Jaja én is el akadtam itt még nagyon régen.Egyértelműen az a leg logikusabb ha a madarakat el zavarod először,mert még ott vannak azok fel fogják a golyókat.Viszont utána ha elrepülnek én hiába lőttem bármivel,bárhol nem állította meg semmi.Oda jött és szétkapott,ahogy nálad is.Napokig kínlódtam vele utána fel adtam.
De itt van egy videó ami sok ötletet nem igen ad,mivel azt látod amit az előző is és én is írtam,de neki sikerült valahogy:
http://www.youtube.com/watch?v=kWJf8EVRJxM
A videó alapján egyszerű:
1.madarak el
2.lövöd amivel tudod
3.madarak el
4.lövöd amivel tudod
És meghal,de nekem sehogysem akart ösze jönni annó még a robbanó nyíllal sem:(
Sok sikert hozzá:)
Első vagyok. Én egér+billentyűzet kombóval nyomtam. És mázlim volt, mert valamiért beakadt és nem ment semerre. Csak elfogyott az összes gránátom és nyilam, mire rájöttem, hogy gáz van vele. De előtte már bele eresztettem pár golyót távcsövessel. Gondolva arra, hogy mennyit szenvedtem már én is vele, végső elkeseredésemben odamentem hozzá és nyomtam egy puskatust. Ahogy megnyomtam be is adta a videót...
Amúgy jó hogy így küzdesz vele, nem pedig egyből cheat-et keresel :D
lényeg hogy legyen nálad max. gránát és torque íj (robbanós íj) meg távcsöves
én mindhárom nehézségi fokotaban legyőztem persze nem elsőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!