Hogyan lehet egy telefont kinyírni? Mert van egy ócska nokia 5000-em és hát. Amíg nem lesz valami baja addig nem kapok újat. De jó lenne valahogy elrontani úgy hogy úgy tűnjön mintha valami elektronikai baja lett.
Most még nem akarom elrontani mert az a teló amit kinéztem még kicsit drága de fél év és jó ára lesz.
HELP!!
Jah és telókra általában 1 év garit adnak????
Párszor leejtegeted, vigyázva arra hogy ne törjön el, tehát valami tokban vagy ilyesmi. Előbb-utóbb csak meglesz a hatása.
Nekem 7 éves Nokiám van, párszor enyém is kipróbálta véletlenül a "ping-pong" üzemmódot a földön, de még mindig tökéletesen működik. De én örülök is neki, nem is gondolkodok ilyenen hogy elromoljon. -.-
Első válaszolónak:
én nem az a számítógépes vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Én a szüleid helyébe biztos nem a legújabbat adnám neked ha ez valamilyen okból elromlana.
Csak valami olcsóbb használtat, merthát ugyis tönkreteszed ahogy eztis tönkretetted.
Nekem egy siemens CX65 van már 4 éve. mégse akarom lecserélni újra, mer mia f.sznak.
Ha müködne még 10 évig akkor biztos megtartanám.
NEM ...
A SZÁMÍTÓGÉPES ÉN VAGYOK ÉS OKOM IS VAN RÁ.. ODA ÍRTAM..
Nem igaz hogy nem értitek!!
garanciás és még vissza kapnák a pénzt!!!!!!!!!!!!!!
kapnád te a pcsát..
szgépes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!