Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elegem lett a vistából és...

Elegem lett a vistából és tervezem felrakni az XP-t. Nos találtam is hozzá CD-t, csak még sosem installáltam újra rendszert. Nem akarom elrontani a gépet, valaki le tudná írni hogy mire számítsak és mit kell tudni hozzá?

Figyelt kérdés
nem, nem bízom szerelőre mert drága, és nincs olyan ismerősöm aki ért hozzá. xD előre is köszi
2011. jan. 24. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem raktad még föl. Menj, szedj le egy Windows 7-et, aztán azt told rá. Gyorsan megvan(még úgy is, ha beleveszed a driverek telepítésére szánt időt), és nagyon faszául múködik.
2011. jan. 24. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Nehogy XP-t tégy. Alap a win7.

1. Kiírod a win7-et bootos CD-ként majd berakod a gépbe.

2. körbe be kell állítani BIOS-ban hogy CD-ről bootoljon.

3. újraidnítod a gépet úgy hgoy benne a CD, és követed a magyar telepítési szöveget. KB. semmit nem kell csinálni fél óráig és ha van neted akkor a drivereket is leszedi, mindent be állít... dvd, avi-t játszik úgytudom alapba

azt említettem hgy sokkal jobb mint az xp?

kitartást, és valóba nem kell hozzá szerelő.

2011. jan. 25. 03:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne higgy nekik ,az XP a jelenlegi legjobb rendszer,ezzel minden játékod megy,ha Win7-et fölteszed ,szinte egyik sem fog menni. Különben is a Win7 a rosszul sikerült Vista továbbfejlesztett változata,rengetegen szidják,itt ezen az oldalon is és hetente többen is megkérdezik,hogy hogyan tudnám letörölni a Win7-et és visszatenni az XP-t.
2011. jan. 25. 05:02
 4/4 anonim ***** válasza:

"A Windows 7 már 2010. január végén, három hónappal a piacra kerülése után megelőzte népszerűségben elődjét, a Vistát, márciusban pedig részesedése átlépte a 10 százalékos küszöböt. 2010. november végén a részesedése Magyarországon 19,94% volt (a piacvezető Windows XP-é 71,79%, a Vistáé 6%, a Mac OS X 0,8, a Linux pedig 0,78%-ot gyűjtött össze). A különféle Windows-kiadások részesedése a hazai internetezők számítógépein összesen 98,17 százalékos."

Én javaslom a Win 7-et. Nem volt gondom vele, amelyik játékkal meg Vistán játszottál az menni fog Win 7-en is. Szerintem stabil megbízható rendszer. A játékokat meg már nem XP-re fejlesztik hanem Win7-re.

1000 éves gépem van, fel-fel rakok rá játékokat, és nem volt még vele problémám. De természetesen nem zárom ki hogy előfordulhatnak kompaltibilitási problémák.

2011. jan. 25. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!