Elegem lett a vistából és tervezem felrakni az XP-t. Nos találtam is hozzá CD-t, csak még sosem installáltam újra rendszert. Nem akarom elrontani a gépet, valaki le tudná írni hogy mire számítsak és mit kell tudni hozzá?
Nehogy XP-t tégy. Alap a win7.
1. Kiírod a win7-et bootos CD-ként majd berakod a gépbe.
2. körbe be kell állítani BIOS-ban hogy CD-ről bootoljon.
3. újraidnítod a gépet úgy hgoy benne a CD, és követed a magyar telepítési szöveget. KB. semmit nem kell csinálni fél óráig és ha van neted akkor a drivereket is leszedi, mindent be állít... dvd, avi-t játszik úgytudom alapba
azt említettem hgy sokkal jobb mint az xp?
kitartást, és valóba nem kell hozzá szerelő.
"A Windows 7 már 2010. január végén, három hónappal a piacra kerülése után megelőzte népszerűségben elődjét, a Vistát, márciusban pedig részesedése átlépte a 10 százalékos küszöböt. 2010. november végén a részesedése Magyarországon 19,94% volt (a piacvezető Windows XP-é 71,79%, a Vistáé 6%, a Mac OS X 0,8, a Linux pedig 0,78%-ot gyűjtött össze). A különféle Windows-kiadások részesedése a hazai internetezők számítógépein összesen 98,17 százalékos."
Én javaslom a Win 7-et. Nem volt gondom vele, amelyik játékkal meg Vistán játszottál az menni fog Win 7-en is. Szerintem stabil megbízható rendszer. A játékokat meg már nem XP-re fejlesztik hanem Win7-re.
1000 éves gépem van, fel-fel rakok rá játékokat, és nem volt még vele problémám. De természetesen nem zárom ki hogy előfordulhatnak kompaltibilitási problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!