Mit tegyek akkor, ha windows telepítésnél nem bootol be lemezről a telepítő?
Figyelt kérdés
Újra szeretném telepíteni a gépemen az xp-t. Már számtalanszor csináltam, nem is volt eddig semmi gondom, de most vettem egy új alaplapot (ASUS P5KPL/1600), és átállítom a BIOS-ban a bootolást, hogy a dvd-ről bootoljon, újraindítom a gépet, és a szokásos kezdés után, mikor bootolnia kellene akkor fekete képernyő bal felső sarkában a kurzor villog, és nem megy tovább. Vártam vele, mert amit használok windows-t az eddig is ezt csinálta telepítésnél, hogy várni kellett, és utána minden rendben. Másik xp-t is próbáltam, de annál is ugyanez volt a helyzet. Már vagy 4 xp-vel próbáltam. Alaplapi reset is megvolt. Dvd meghajtó elvileg rendesen be van kötve, mert dvd-t simán megírja, és be is olvas bármit. Amikor bootolnia kellene, akkor nem is pörgeti fel a lemezt.2009. jan. 26. 21:09
1/1 anonim válasza:
Nem ismeremem ezt az alaplapot, de egy próbát megér, hogy próbálgatod a BIOS-ban a Compatibility / SATA AHCI módot...
(Tippem szerint SATA-s DVD-d van...)
w8e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!