Miért nem akar egyes fájlokat átmásolni a WinXP telepítő?
Sziasztok!
Egy laptopra szeretném telepíteni az XP-t, de folyamatosan a fájlok másolása közben hiba üzeneteket kapok, miszerint egyes fájlokat nem tudott felmásolni. Két különböző XP-ről is megpróbáltam, a lemezek tiszták és nem karcosak. Most normál formázással próbálom lepucolni a partíciót, lehet hogy a gyors formázás következtében voltak problémák?
Segítségeteket előre is köszönöm!
gyárilag nyomott, Windows XP telepítő lemezről van szó, vagy a NET-ről letöltött, és max.4x sebességgel lemezre írt!!! telepítőlemezrekről...?
(nem mellékesen, jó lenne a pontos hibajelentésről egy részletes fájl-lista)
Kétszer mindig más fájlokat nem másol...:S
Próbáltam a normál formázást is, 70 valahány százaléknál végigpörög a mutató, majd hibaüzenetet ír ki, hogy nem lehet formázni a meghajtót, mert hogy valószínűleg az hibás...:( Úgyhogy azóta sajnos én is sejtem a probléma eredetét. Ilyen esetre van bármi program, amivel érdemes lenne átvizsgálni, vagy nagy valószínűséggel kuka?
Oprendszer nélkül is működik!
Próbáld ki a Win7-est!
Vagy!
Létezik egy Hiren's Boot CD, pont az ilyen problémákra.
CD-ről Bootol, & a memóriába létrehoz egy virtuális meghajtót, oda teszi a MiniXP-jét, tehát lemezt nem használ.
Mindent meg tudsz csinálni vele!
Nekem kb 1000× segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!