Miért szaggat indokolatlanul a Cod 2 a gépemen? (Win7 x64)
A probléma:
Multiplayer : 125 (maxfps ennyire van beállítva) és 25 fps között mozog a játék. Átlagban 110 fpsen megy, de amikor nem csak a táj, hanem már ember is van a képen akkor lecsökken akár 22-re is. Bár változó, valamikor egyes pálya egyes részein is beszaggat... A géphez nem méltó grafikai beállításon. :(
A grafikai beállítás :
1280*1024, 75 Hz
Anti-Aliasing [OFF]
DirectX 7
Trilinear filtering
Soften Smoke Edges [OFF]
Textúrák: Extra
SLI Optimalization [OFF]
A gépem :
Windows 7 Ultimate 64-bit
Intel Core2Duo E7500 @2,93 GHz
3 GB RAM
nVidia GeForce 8600 GT 256 mb gddr3
Régen 32-bites XP-n játszottam, DirectX9-cel, ugyanezzel a videokártyával, csak Pentium 4-gyel (3 GHz) és 1 GB Rammal. Tehát ez a játék sokkal rosszabbul megy win7-en, de fórumokon olvastam, hogy valakinek pl el sem indul, de valakinek meg jobban megy mint XP-n.
hát apám te tényleg nagyon szeretnél játszani vele :D:D
az utolsó tanácsom talán az lenne, hogy próbáld kompatibilitás módban futtatni (xp), talán segít egy kicsit.
Ha ez sem segít, akkor én raknék a helyedben xp-t is a gépre. Nálam is fenn van xp és win7 64 is a nagygépen. Régebbi játékokhoz az xp-vel bootolok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!