Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb képszerkeztő...

Melyik a legjobb képszerkeztő program? Nekem olyan kéne ami sokat tud.És nem 30-napos verzió.

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 01:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nem neked szántam az üzenetet,hanem annak aki azt mondta,hogy az mspainttel mindent meg lehet csinálni..."

Természetesen csak vicc volt. (Amúgy bármelyik képet meg lehetne csinálni MS Painttel, csak idő kérdése. Keress rá a Youtube-on!)

Komoly válasz: Ha tényleg érdekel a képszerkesztés, hassználj Photoshop-ot! Nem kevés idő a megtanulása, de az eredmény - szerintem - bőven megéri a befektetett munkát. A Photoshop egyetlen "hibája" az ára. :-(

2009. jan. 18. 09:57
 12/13 anonim válasza:

Már mindent elmondtak előttem, de annyit azért hozzáfűznék, hogy akármelyiket is választod, angolul használd a programot és úgy tanuld meg az egyes kifejezéseket, mert nagyon sok tutorialban, még a magyar nyelvűekben is angol neveket használnak. Ezenkívül sztem több leírás van angol nyelven, mint magyarul (a számítástechnika már csak ilyen).

Jah és én is a Gimpet ajánlom.

[link]

[link] - itt plug-inokat találsz.

2009. jan. 19. 14:21
 13/13 anonim válasza:
Photo Filtre
2009. jan. 31. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!