Melyik a legjobb képszerkeztő program? Nekem olyan kéne ami sokat tud.És nem 30-napos verzió.
Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 01:09
1/13 anonim válasza:
Artweaver-t tudom ajánlani, elég sokat tud, és van hozzá magyarítás is.
Program és nyelvi fájl letöltés:
2/13 anonim válasza:
Crackelt photoshop :)
Ami tényleg ingyenes,az a gimp
3/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, a gyógyított photoshop a legjobb, nincs igazi ellenfele.
Ezen kívül még a paint.net-et tudom ajánlani, elég tűrhető.
4/13 anonim válasza:
Ha ingyeneset akarsz legálisan, akkor szerintem a Gimp. Bár az tény, hogy éppúgy meg kell tanulni a kezelését, mint a Photoshopét. De találsz hozzá leírást a neten.
5/13 anonim válasza:
AZ ATTOL FÜG mit szeretnél a képpel csinálni
mert az egyik ebben jo a másik meg másban jo
én a photo scape 3.2 és
az
xn view et (kb 224mb) használom mindkettönek van magyarja van corel draw om is csak nem magyar állitolag jo
van vagy 600mb
lehet keresnem kéne hozzá magyarositást a neten
vagy valami használati utasitást
6/13 anonim válasza:
MS Paint. Mindent meg lehet vele csinálni, alapból része a Windows-nak...
7/13 anonim válasza:
Mindent?Láttál te már photoshopot?:D
8/13 A kérdező kommentje:
Nem volt még Photoshop-om.Nemis értek hozzá
2009. jan. 17. 19:12
9/13 anonim válasza:
Nem neked szántam az üzenetet,hanem annak aki azt mondta,hogy az mspainttel mindent meg lehet csinálni...
10/13 A kérdező kommentje:
jha.értem ok
2009. jan. 17. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!