Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xp Pro vs Home? Mindegy...

Xp Pro vs Home? Mindegy melyiket használom?

Figyelt kérdés

Igazából az érdekelne, ha a laptopomhoz megvan a saját XPHomeSP3Integr. verzió az gyorsabb mint a XPProSP3Integr. változat ami dobozos.

Erőforrásigény? Olvastam utána, de ellentmondó véleményeket találtam. A pro biztonságosabb a Rendszergazda jelszó miatt?

2009. jan. 8. 21:43
 1/2 anonim válasza:

Nem vagyok biztonságtechnikai szakértő, de az xp-n nem sokat oszt, szoroz az a rendszergazdai jelszó. A pro támogatja a több processzort, meg nagyobb a választék a rendszeradminisztrációs programokból. De ha szöveget/weblapot szerekesztessz, + multimédia + net + játékok + 1-2 gépes megosztások, akkor teljesen rendben lesz a home.

Az erősforrásigény különbségét nem tapasztaltam, lehet hogy nálad driver gond?

Én eddig pro-t használtam, most pedig homeot a netbookomon, de nem tapasztaltam különmséget.

2009. jan. 9. 09:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt találtam azóta>>> [link]

Nem értek hozzá, de ez alapján mi a véleményed? Mi az a "skálázható processzortámogatás"? A válaszod köszönöm!

2009. jan. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!