Xp Pro vs Home? Mindegy melyiket használom?
Igazából az érdekelne, ha a laptopomhoz megvan a saját XPHomeSP3Integr. verzió az gyorsabb mint a XPProSP3Integr. változat ami dobozos.
Erőforrásigény? Olvastam utána, de ellentmondó véleményeket találtam. A pro biztonságosabb a Rendszergazda jelszó miatt?
Nem vagyok biztonságtechnikai szakértő, de az xp-n nem sokat oszt, szoroz az a rendszergazdai jelszó. A pro támogatja a több processzort, meg nagyobb a választék a rendszeradminisztrációs programokból. De ha szöveget/weblapot szerekesztessz, + multimédia + net + játékok + 1-2 gépes megosztások, akkor teljesen rendben lesz a home.
Az erősforrásigény különbségét nem tapasztaltam, lehet hogy nálad driver gond?
Én eddig pro-t használtam, most pedig homeot a netbookomon, de nem tapasztaltam különmséget.
Ezt találtam azóta>>> [link]
Nem értek hozzá, de ez alapján mi a véleményed? Mi az a "skálázható processzortámogatás"? A válaszod köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!