Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mindegy hogy melyik Photoshop...

Mindegy hogy melyik Photoshop kiadást használom? .

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy mindegy-e melyik Photoshop kiadást használom?Mert van CS2,CS3,CS4,CS5.Én a CS3mat használom.azért lenne fontos a kérdés,mert gondolkozom majd azon hogy elkezdek egy tanfolyamot photoshop-ból,és nem tudom hogy jó-e,ha én ezt használom.nem sokban tér el a cs3 a cs4-5től tudtommal,apróbb dolgoktól.köszönöm a választ.
2010. okt. 31. 07:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyik PS bonyolultabb mint a másik .

Ha csak egyszerű képszerkesztéseket szeretnél csinálni ,ahhoz nem kell tanfolyamokat elvégezni,elég egy ingyenes progit lehúzni a netről . Én a Photo Filtrevel és a Gimpel csinálok meg mindent.

2010. okt. 31. 07:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Hogy érted hogy bonyolultabb? az alapja mindegyiknek ugyanaz,nem?

kicsit jobban szeretnék érteni hozzá,mint háttércsere,retusálás,stb.azért gondoltam a tanfoylamot sé kérdeztem h régebbi version-nal is meglehet-e ugyanazt,mint a legújabbal.egyébként nekem is ajánlották az általad említett programokat,de ps ami a kedvencemmé vált.

2010. okt. 31. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A photoshop nem bonyolult. Egyedül tanultam meg vele dolgozni, mára már szinte mindent meg tudok vele csinálni. A kérdésre válaszolva: Igen, mindegy, annyi a különbség, hogy a többiben van 3D tervező funkció.
2010. okt. 31. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!