Nagy különbség van az open office és a word között? Vagy mindegy melyiket használom?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 21:54
1/12 A kérdező kommentje:
Ecdl vizsgára készülök
2010. márc. 20. 22:00
2/12 anonim válasza:
Szerezz be egy MS Office-t, elég sok lényeges pontban tér el a kettő (semmivel sem rosszabb az Open, sőt, csak más).
3/12 anonim válasza:
Az Open office a Word ingyenes alternatívája. Használhatod az Open-t is de a Word-el sem árt tisztában lenni.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ha táblázatba beírom hogy 1-5 akkor miért írja át 2010-01-05re?
hol lehet ezt kikapcsolni?:S
2010. márc. 20. 22:29
5/12 anonim válasza:
Tönkrement az Office a gépemen, letöltöttem az OpenOffice.org 3.2-t. A szövegszerkesztő Writer, a táblázatkezelő Calc, a bemutató készítő Impress. Az összes régebbi és legújabb kiterjesztést tudja kezelni. Másfél hónapja tanulom, mert nem azonos az Office-szal, egyszerűbb, de jó. Ingyenes, szabad szoftver és van magyar nyelvű fóruma is: [link]
6/12 anonim válasza:
Az Office és az Openoffice egy gépen nem jó, mert összeakad. Viszont az összes Word fájlt megnyitja a Wordpad, illetve a jobb egérgomb: Társítással a Ooo. Writer. Mentheted akár MS Office kiterjesztéssel is (.rtl, .doc).
7/12 anonim válasza:
Nekem fent volt a gépemen az OpenOffice, úgy 2 percig mert töröltem is gyorsan. Borzalmas. Diákként meg lehet venni az MS Office-t is 4000 Ft-ért, szóval nem egy rohadt nagy érvágás, bár ha tényleg kell szerintem rendes áron sem sok.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
13 22: Mi volt olyan borzalmas az OpenOffice.org 3.2-ben?
A Writer gyakorlatilag ugyanaz, mint a Word (de többet tud nála), csak a forma más, meg kell tanulni, adnak hozzá segitséget, fóruma is van. Az összes régebbi és a legújabb Word dokumentumokat meg tudja nyitni és menteni is, sőt a .pdf fájlokat is. Egyébként akinek nincs pénze, a 4 ezer is sok.
10/12 anonim válasza:
Akinek nincsen pénze, annak jellemzően mégis telik számítógépre meg internetre. Nem tudom elképzelni azt a háztartást ahol mindkettő van és nem bír kitermelni egyszeri 4000 Ft-ot, de hát legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!