A magyar videósok, akiknek AI hangja van melyik oldalt használják? Pl a moviemacska
Figyelt kérdés
jan. 2. 10:58
1/3 A kérdező kommentje:
szövegfelolvasó érdekelne
jan. 2. 10:58
2/3 anonim válasza:
Hát ezt sajnos én is szeretném tudni! Ahol női hang van, ott szerintem Google fordítóba bemásolják a szöveget és azzal felolvastatják, de a férfi hangot sajnos nem tudom.
3/3 anonim válasza:
Online szövegfelolvasókban vannak férfi hangok, pl. a Tamás, vagy a Vilmos.
Itt például Noémi és Tamás hang van:
De ha saját szkriptet akarsz készíteni például a TTS python API-nak van magyar modellje is például Vits modellek, de XTTS modellekkel még hangfájl is tudsz megadni, hogy annak a hangsúlyozását (talán hangszínét is) lemásolja:
pl. szerintem ez is TTS.API-val készült:
https://www.youtube.com/watch?v=Zo7qdxo-Noc
Az ElevenLabs esetén nem vagyok biztos benne, de úgy tudom, hogy mostmár ott is van magyar modell.
Illetve van aki a régebbi TTS modellek, mint a Google TTS, Microsoft TTS, stb. használja. Meg a Hugging Face oldalán is van egy csomó modell, köztük magyar nyelvre képes is (ezeket Python-ban tudod használni):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!