Az emberiség már el is késett? A mesterséges intelligencia menthetetlenül az emberiség felett fog állni? Mire számíthatunk tőlük? Mi motiválja majd őket?
"Van baj a fejedben az biztos.
...
az a baj annyira gyenge színvonal itt ez a letámadó szennyhalmaz amit előadtok"
Továbbra is argumentum ad hominem érvelési hiba.
"sajnálom hogy csak ennyi amit kaphatok válaszok helyett"
A topiknyitó hozzászólásodban feltett kérdésekre megkaptad a választ a #2-es hozzászólástól kezdődően.
Nem késett el az emberiség.
Nem áll a mesterséges intelligencia az emberiség felett.
Nem számíthatunk "tőlük" (gyanítom itt a mesterséges intelligenciára utalsz), semmire, hisz csak egy betanított papagáj, értelmesnek tűnő válaszokat adó keresőmotor az egész.
Semmi nem motiválja "őket", mert pusztán adott bemenetre a modellljük alapján adott kimenetet produkálnak. Semmi több.
"Továbbra is argumentum ad hominem érvelési hiba."
Továbbra sincsen érvelés, tehát érvelési hiba sincsen.
"Nem késett el az emberiség."
Elnézve ezt a hozzáállást, már régen elkéstünk. Eldőlt a harc mielőtt elkezdődött volna.
"Nem áll a mesterséges intelligencia az emberiség felett."
Baszki igeidők megvannak amúgy?
Hogy én mit használtam meg te mit?
Okés hogy nem vagy egy AI szintjén, de azért ezt illene ismerned, kisiskolás tananyag
"hisz csak egy betanított papagáj, értelmesnek tűnő válaszokat adó keresőmotor az egész."
Szóval akkor megvan hogy ez nem a chatgpt-ről szól?
Mert a probléma nem a chatgpt mint ez értelemszerű, hanem azok a programok amik hamarosan felváltják ezt is. Hiszen mint írtam: tudom hogy nehéz feldolgozni, de technikai fejlődés az létezik, és elég gyors
Gyorsabb mint az itteniek felfogása
"Mert a probléma nem a chatgpt mint ez értelemszerű, hanem azok a programok amik hamarosan felváltják ezt is."
Melyik programok fogják felváltani, és miért lenne velük probléma?
"Melyik programok fogják felváltani, és miért lenne velük probléma?"
Erről szólt a kérdésem ha nem tűnt fel. Hogy nem tudjuk mi jön, de mégis mire számíthatunk?
Hát ezek szerint nem sok jóra
"Erről szólt a kérdésem ha nem tűnt fel. Hogy nem tudjuk mi jön, de mégis mire számíthatunk?"
Azt már több komment is megválaszolta. Pl a 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!