Mesterséges intelligenciával hogy tudok képet kiegészíteni?
Figyelt kérdés
Adott egy fotó amin szerepel konkrétan egy katona, deréktól felfelé, viszont én kreálni szeretnék egy képet amin teljes alakban látszódik realisztikusan Ezt hogy tudnám kivitelezni?ma 18:34
1/4 anonim válasza:
Újra generálod kiegészítve a változtatásokkal. Nem tudod az mi-vel a meglévő képet alakítani. Előről kell kezdened az egészet.
2/4 A kérdező kommentje:
Na de várjál,mert én erről semmit sem tudok, szal azt se tudom mit üssek a google-be:'D túlértékelsz engem szerintem:'D
ma 20:33
3/4 anonim válasza:
Szerintem Photoshoppal (AI/MI nélkül) előbb megvan, amit akarsz. Hátránya: ahhoz érteni kell (cserébe viszont tanulható, csak nem instant).
4/4 A kérdező kommentje:
Én ezt nyilván kifizetném az illetékesnek. Nem áll szándékomban megtanulni.
ma 20:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!